«

»

sep 10

Ananas bleekselderij appelsap

Ananas bleekselderij appelsap (12)

Ingrediënten voor 2 glazen sap
• 1/4 ananas
• 5 bleekselderij stengels
• 1 Granny Smith appel

Voor dit recept heb je een sapcentrifuge nodig.

Haal de kern uit de ananas en verwijder de schil. Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Spoel de bleekselderij goed schoon. Doe alle ingrediënten in de sapcentrifuge en laat die het werk doen.

Serveer direct, dat is het lekkerst. Eventueel kun je dit sap ook invriezen in een flesje of 1 dag, goed afgesloten, in de koelkast bewaren.
Ik blijf lekker doorgaan met nieuwe saprecepten. Dat gaat natuurlijk ook erg snel als je iedere dag een sapje drinkt en van variatie houdt. Dit ananas bleekselderij appelsap is momenteel een van mijn favorieten net zoals dit Appel peer wortel gembersap. Dankzij de ananas is dit sap vrij zoet wat het een fijn sapje maakt als je nog niet eerder groentesappen gedronken hebt. Ik liet ‘m afgelopen weekend aan mijn familie proeven en ook zij vonden het lekker fris en zoet terwijl ze normaal nooit groentesap drinken. Een aanrader voor iedereen dus!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>