Behind the scenes: april 2016

April begon waar maart eindigde, namelijk op huwelijksreis. Daarover heb je dinsdag al alles kunnen lezen dus daar zal ik nu niet verder over uitwijken. Op maandagochtend 11 april landden we weer op Schiphol. Gelukkig was het heerlijk weer dus nadat we onze koffers hadden uitgepakt en onze koelkast hadden aangevuld gingen we lekker op het terras in de zon zitten. Heerlijk nog even genieten! ’s Avonds maakten we een lekkere sushibowl. Tijd om weer even gezond te eten.

IMG_1616 Gepofte zoete aardappel met spinazie en geitenkaas met logo
Ook op dinsdag waren we nog vrij, we lazen nog wat kaartjes en speeches van de bruiloft na, bekeken nogmaals de foto’s voor zover die al binnen waren en gingen lekker samen de stad in. Fijn! ’s Avonds maakte ik mijn inmiddels nieuwe verslaving: zoete aardappel met spinazie en geitenkaas. Jummie! Helaas was het woensdag tijd om weer aan de slag te gaan. Wel even wennen om uit die fijne wedding bubbel te moeten stappen. Maar goed het gewone leven moest natuurlijk ook weer eens doorgaan. Wel fijn om weer lekker te kunnen koken. Gelukkig was het snel weer weekend! Voor vrijdag hadden Mark en ik kaarten voor Romeo & Julia in de Stopera. Later bleek dit de première te zijn, super tof! Rode loper, heel veel pers, BNers en gratis champagne, het was er allemaal!
IMG_8428De rest van het weekend was lekker rustig en bekeken we met familie nog wat trouwfoto’s. Voor het eerst in weken had ik weer eens zin en tijd om te sporten dus ik ging een klein rondje hardlopen. Ook maakte ik een paar nieuwe recepten waaronder de Edamame loempia’s van afgelopen week en een lekkere red velvet taart (morgen online!) voor op kantoor.

IMG_8447 IMG_8450
Op zondag namen we onze ceremoniemeester en BABS mee uiteten om ze te bedanken voor de fantastische dag. Het eten bij Sinne was heerlijk en het was leuk om weer lekker na te kunnen kletsen over de bruiloft.
collageEr volgde een drukke week op kantoor. ’s Avonds werkte ik veel aan mijn blog, ik kookte weer eens met rabarber (love it!) en ging nog lekker sporten en eten met vriendinnen. Aan het einde van de week had ik 2 dagen cursus waarbij ook nog even hardgelopen werd en we heerlijk aten bij Swarte Ruijter.

Image-1En toen was het alweer weekend. Nadat ik vrijdag thuis kwam van mijn cursus was ik behoorlijk moe en dus deed ik het lekker rustig aan. Zaterdag stond ik in de keuken om te experimenteren met nieuwe recepten en ’s avonds hadden we een feestje. Op zondag had ik een gezellige dag met vriendinnen in Nijmegen. We speelden een escape room en gingen lekker borrelen en eten bij Mi barrio. Top!

Zomerse risotto met logo Chimichurri met logo
Op maandag kwamen er vrienden eten en maakte ik een zomerse risotto, biefstuk met chimichurri salsa en citroen kwarktaart als dessert. Op Koningsdag besloot ik te genieten van de vrije dag. Ik bleef iets langer in m’n bed liggen, rommelde wat in huis en werkte nog even aan mijn blog. Aan het eind van de dag liepen we nog een tijdje door de Pijp om toch nog wat sfeer te proeven. Fijn dagje!

Vanavond gaan wij een kookworkshop volgen bij De Librije (cadeau voor ons huwelijk) dus april eindigt ook nog eens hartstikke goed. En over hoe die workshop was, daar lees je natuurlijk alles over in de behind the scenes van volgende maand…


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.