«

»

apr 30

Behind the scenes: april 2017

April begon goed want op 1 april kon ik namelijk voor het eerst weer gaan sporten. Heerlijk om weer lekker in het park sportlesjes te kunnen volgen en even een momentje voor mezelf te hebben! Ik genoot er enorm van! Die blijft er dus in op de zaterdagochtend en ik besloot meteen om 2 keer per week zelf thuis nog de nodige oefeningen uit het boek en van de app van Mom in Balance te doen. Het grote back in shape na de zwangerschap plan is begonnen 😉 Nu alleen nog een dieetje erbij om die laatste kilo’s er ook echt af te krijgen.

Zaterdagavond ging ik lekker borrelen met vriendinnen. Op zondag kregen we kraamvisite en gingen we daarna nog even lekker in de zon wandelen en aten uiteindelijk op het terras een hapje. Wat is het toch genieten als de zon lekker schijnt!

De eerste week van april verliep verder rustig. Ik was weer lekker veel buiten te vinden en maakte ook een aantal nieuwe recepten voor mijn blog. Verder bewerkte ik foto’s na en werkte recepten uit. Tot eind juni zitten jullie in ieder geval goed 😉

In het weekend genoten we weer van de zon. Zaterdagochtend maakte ik na het sporten alvast wat gerechtjes voor het avondeten (we aten weer eens een diner van voorgerechten en hapjes) en ‘s middags zaten we op het terras met vrienden. Op zondag kregen we kraamvisite maar daar gingen we mee naar het park. Heerlijk!
In die week die volgde voelde ik me niet topfit en Dex kreeg zijn eerste inentingen. Heel zielig en die was dus ook een dagje wat hangerig. Dat werd dus vooral lekker bankhangen met Netflix erbij. Ook wel prima voor een keer. Op donderdag ging ik met vriendinnen lunchen bij de Kanarieclub, een aanrader qua eten en zeer kinderwagen proof (tja das tegenwoordig toch een dingetje…) 😉

In het daarop volgende Paasweekend maakten we een familietour. Op zaterdag gingen we naar mijn ouders. Daar aangekomen bleek dat we alle spullen voor Dex hadden meegenomen maar onze eigen tas stond nog in Amsterdam op tafel. Beetje jammer als je dan al in Limburg staat 😉 En dat terwijl we ’s avonds voor het eerst lekker met z’n tweeën gingen eten. Iets minder goed gekleed dan voorgenomen gingen we dus naar De Beejekurf, waar we heerlijk gegeten hebben. De volgende dag bezochten we Mark z’n familie waar we een gezellige Paaslunch hadden en ook nog bleven eten. Na dat drukke programma was het heel fijn dat we maandag even lekker thuis met z’n drietjes waren.

De derde week van april stond in het teken van lekkere dingen maken. Ik draaide 2 soorten ijs om een ijstaart van te maken en ik bakte een taart, blondies en muffins. Van dit alles proefde ik echter niets (op een mini reepje van de ijstaart na) want vanaf dinsdag besloot ik niet meer te snoepen en extra gezond te eten. Tijd om de strijd tegen de laatste zwangerschapskilo’s aan te gaan. Nu was ik helemaal niet zoveel aangekomen in die 9 maanden maar tot mijn grote frustratie zitten er nog heel wat extra kilo’s op en daar was ik inmiddels wel klaar mee. Ik zou zo graag weer in mijn normale kleren passen!

Naast het bakken had ik die week een aantal afspraken met vriendinnen, gezellig! Ook wilde ik flink wat recepten inplannen op mijn blog maar helaas werkte op woensdag de computer niet mee en op donderdag de baby niet 😉 Ach ja, er zijn ergere dingen. Op vrijdag had ik een heerlijke dag waarin het me alsnog lukte om een hoop voor mijn blog te doen, er vriendinnen kwamen thee drinken en we een gezellige avond met vrienden hadden.

Op zaterdag brachten we Dex naar mijn schoonouders en hielpen we vrienden met verhuizen. Super leuk om hun nieuwe huis alvast te kunnen zien! De rest van het weekend deden we het lekker rustig aan en rommelden we wat in huis en knuffelden lekker met de baby. Ook wel fijn om weer eens een weekend zonder kraamvisite te hebben.

De laatste week van april had ik een baalweek. Het was natuurlijk geen top weer maar vooral vond ik het erg vervelend dat mijn verlof er alweer bijna op zit terwijl ik nog totaal geen zin heb om weer te moeten werken en er erg tegen op zie om Dex maar zo weinig te kunnen zien. Ieder keer als ik er aan denk dat ik hem binnenkort weg moet brengen, springen de tranen me in de ogen. Waarom ben ik toch zo dom geweest om maar 2 dagen aan mijn verlof te plakken?

Verder baalde ik enorm van mijn lijf want ondanks het 3 keer per week sporten, vele wandelen en erg streng zijn met eten (niet snoepen, bijna geen brood, alleen bij speciale gelegenheden een wijntje en verder alleen water en thee, etc.) worden de kilo’s vooralsnog niet minder en pas ik ook nog steeds heel veel van mijn kleren niet. Erg frustrerend en ik weet ook niet zo goed wat ik nog meer kan doen want ik kan mezelf moeilijk gaan uithongeren natuurlijk.

Toch waren er ook nog wel leuke dingen die week. Zo had ik een gezellige kraamvisite, kon Dex ineens schaterlachen (te schattig!), vierden we voor het eerst Koningsdag met z’n drieën, ging ik lekker thee drinken met een vriendin en gingen Mark en ik heerlijk uiteten bij Kaagman & Kortekaas (aanrader!). Op naar mei waarin ik toch weer aan het werk zal moeten. Eens even kijken hoe dat gaat met een baby thuis…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>