«

»

feb 04

Behind the scenes: januari 2018

Januari, ik vond het geen top maand. Was veel aan het kwakkelen qua gezondheid en erg druk met werk. Maar er waren uiteraard ook genoeg leuke dingen. Lees je mee?

De maand startte met 3 daagjes vakantie. Op 1 januari publiceerde ik dit artikel over mijn goede voornemens van minder moeten. Ik schreef het al in november en vond het best spannend om online te zetten. Maar ik werd overspoeld door jullie lieve reacties, dank daarvoor!
Die laatste 3 dagen vakantie lukte het me daarom extra goed om lekker te relaxen, heerlijk! Die eerste week van januari was dan ook top. Ik ging lekker veel sporten en we een hadden een vrienden nieuwjaarsdiner waarvoor wij deze heerlijke wildstoof maakte.
Op zondag na het sporten voelde ik me niet topfit dus de rest van de dag hing ik vooral veel op de bank. Helaas zette dat in de week die volgde door. Ik was mega verkouden en had heel veel hoofdpijn. Heel irritant!! Moest al m’n avondplannen inclusief sporten helaas cancelen en lag elke dag voor 21u al in bed. Gelukkig ging het na de nodige stoomsessies in het weekend weer iets beter. Voelde me nog steeds niet goed genoeg om te sporten maar ik vond nog wel de energie om een avondje met een vriendin in Utrecht door te brengen (op de bank weliswaar). Op zondag ging ik met een andere vriendin brunchen bij Staring at Jacob, lekker!! Tussendoor klusten Mark en ik (maar vooral Mark!) aan het verjaardagskado van Dex. Daarover binnenkort meer…
De week die volgde was hectisch, zowel op werk als thuis. We bezichtigden weer 2 huizen (helaas werd het beide niets), ik had een gezellig eetdate en deed weer een lesje Barre. Op woensdag ging ik met Mark en Dex naar de winterefteling, zo leuk!!! Het was super rustig, wat ideaal bleek met Dex. In 4 uurtjes zagen we het hele park en deden we alle attracties die we wilden. Echt een top dag!! Ik ben echt gek op de Efteling!
Dat weekend ging Mark met vrienden weg. Op vrijdagavond moest ik nog even werken. Ook deze week had ik nog maar 1 keer gesport vanwege tijdgebrek. Heel irritant want ik zat er zo lekker in de afgelopen maanden met 3 keer sporten per week. Dus besloot ik zaterdagochtend zelf de nodige oefeningen te doen thuis terwijl Dex om me heen aan het spelen was. Mijn ouders kwamen met de lunch en bleven slapen, gezellig! Op zondag gingen we nog even lekker naar de kinderboerderij en speeltuin, iedereen blij! ’s Avonds waren mark en ik allebei doodmoe dus bestelden we sushi, jammie!!

Ook de week die volgde was hectisch. Op maandag, dinsdag en donderdagavond deed ik een lesje barre. Op dinsdagavond moest ik ook nog werken en woensdag had ik een afspraak diep in Duitsland waardoor ik pas om 21.30u thuis was. Tussendoor moest er nog ingepakt worden want aan het eind van de week gingen we op vakantie, lekker een weekje skiën!
De autorit verliep voorspoedig. Ik had een hele tas met speelgoed, soepstengels en maïswafels bij de hand maar Dex sliep vooral heel veel. Ideaal! We hadden de reis in tweeën geknipt maar op zaterdag was het erg druk op de weg waardoor we alsnog niet heel vroeg op onze bestemming waren. Zondagochtend nam ik nog even een lesje want ik had tenslotte al 2 jaar niet geskied. Gelukkig ging het meteen weer best lekker. Wat is skiën toch een heerlijk vrij gevoel! Helaas was dat van korte duur. Want na een halve dag op zondag (de middag spendeerde ik bij Dex terwijl Mark ging skiën) en een uurtje op maandag, maakte ik een rare val waarbij m’n ski bleef staan en ik m’n knie verdraaide. Gelukkig had ik alleen m’n knieband verrekt (het had nog wel een stukje erger gekund) maar skiën kon ik de rest van de week wel vergeten. Beetje jammer!
Nu was ik extra blij dat we Dex hadden meegenomen want terwijl Mark korte skidagen maakte, kon ik met hem spelen en knuffelen (en netflixen en boeken lezen als hij sliep). Januari eindigde met heel mooi weer in Hopfgarten waarin wij nog even lekker een middag met z’n drieën gingen sleeën en de dag afsloten met een heerlijke zelfgemaakte apfelstrudel vers uit de oven die onze verhuurder ineens spontaan kwam brengen. Jammie!

Ik hoop dat februari ietsje rustiger is en dat ik snel weer normaal kan lopen zodat ik weer lekker met Dex kan stoeien en m’n sportritme erin kan houden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>