«

»

dec 02

Behind the scenes: november 2017

November is voor ons meestal een drukke maand en dat was dit jaar niet anders. Het begon in ieder geval met een relaxte mamadag waarop ik lekker kookte en met Dex speelde. Op donderdag deed ik na werk weer lekker mee met Tony’s bootcamp gegeven door de The Trainers. Het was een pittige les dus ik lag ’s avonds volledig kapot heel vroeg in m’n bed maar dat was eigenlijk wel lekker.
Het weekend was vol en dat kwam niet zo handig uit want ik was heel verkouden en niet bepaald top fit. Op vrijdag ging ik borrelen met vriendinnen in Utrecht en had een hele gezellige avond. Zaterdag rommelden we wat in huis en reden daarna naar het zuiden van het land om bij mijn ouders te eten en Dex daar vervolgens achter te laten zodat wij naar een bruiloft konden. Mooi feestje, maar op zondag voelde ik me daardoor helemaal beroerd. Maar toen stond er nog een verjaardag in Den Bosch op de planning. Gelukkig waren we op tijd thuis en dook ik vroeg m’n bed in waardoor het maandag al stukken beter ging.
En dat was maar goed ook want het was een drukke werkweek met die maandag meteen een trip naar België op de planning. Dinsdag ging ik eten met een vriendin bij Zuiver in Utrecht. Handig te bereiken met de auto, lekker eten en een fijn sfeertje. Was een erg gezellige avond! Ik was wel blij dat er op mijn vrije woensdag niet veel anders op de planning stond dan met Dex spelen en boodschappen doen. De rest van de week was gelukkig ook wat rustiger. Donderdag deed ik weer mee met de bootcamp en op vrijdag gingen we weer bij een huis kijken. Het was ‘m niet helemaal maar we gaan de goede kant op 😉
Verder bakte ik vrijdag alvast verjaardagstaarten: witte chocolade cheesecake met kruidnoten en pompoentaart met roomkaas glazuur (in december online). Op zaterdag werd ik namelijk 32 (pff wat klinkt dat oud). We vierden het met z’n drietjes en gingen lekker lunchen bij de Kanarieclub. ’s Avonds bestelden we sushi en kwam er een heel klein groepje vrienden borrelen. Gezellig! Op zondag vierde ik het nog voor familie en zo vloog het weekend weer voorbij.
Op maandag kreeg ik een fantastische verjaardagstaart van een collega in de smaak framboos witte chocolade champagne. Hij was nog lekkerder dan dat ie eruit zag. Ook kwam ik er toen achter dat er woensdag al weer iemand jarig was. Stress!! Bij ons op kantoor bak je namelijk taart voor de jarige na jou en mijn agenda was al vrij vol. Maandagavond ging ik sporten en toen dus maar direct boodschappen doen. Snel bakte ik alvast 2 onderdelen van de kaneelkoekjes verjaardagstaart die ik had bedacht (ook in december online). Op dinsdag kwam er een vriendin eten en maakte ik de taart nog af met een lekkere mousse en zette ’s avonds laat alle onderdelen in elkaar. De rest van de week was vol met bootcamp, blogjes schrijven, foto’s nabewerken en ik maakte zoervleisch (recept krijg je binnenkort van me) en carrotcake cupcakes voor een spelletjesavond met vrienden op vrijdag.
Op zaterdag gingen we voor het eerst babyzwemmen met Dex. Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar! Verder maakte ik sinaasappelmousse voor de speculaaslasagne en ook nog speculaas appel ontbijtpannenkoekjes (morgen op het blog). Ook was ik wederom niet topfit (fijn al die KDV virusjes) dus ik dook al om 20u m’n bed in. Zondag ging ik met mijn moeder naar Utrecht waar we een gezellige middag hadden om vervolgens met mijn mannen nog op kraamvisite te gaan bij een vriendin. Het weekend zat dus wederom erg vol en vloog voorbij.

Ook de week die volgde was erg druk. Het was de week van de Tony’s Fair en dat is op werk altijd vrij hectisch. Ook thuis was het druk want omdat ik later in de week een druk programma had ging ik zowel maandagavond als dinsdagavond sporten en moest ik in die dagen ook nog even bloggen en wat huishoudelijke dingetjes doen. Eten was dan ook simpel en snel: restjes van het weekend en spelt met garnalen.

De Fair was weer een geslaagd feestje! Ik was blij dat ik op vrijdag lekker vrij had zodat ik wat langer in bed kon blijven liggen. Dat werd een relaxt dagje met een lunch met mijn ouders, boodschappen doen en thuis een beetje rommelen. We sloten de dag af met deze heerlijke Thaise pompoensoep. Jammie!
Het weekend was druk met een verjaardag in Brabant op zaterdag gevolgd door een avondje Ziggodome waar ik het concert van Kensington bezocht. Heerlijke avond! Op zondagochtend ging ik lekker sporten en daarna kwamen er vrienden lunchen. Gezellig!

Ook de laatste week van november vloog voorbij. De verhuisplannen beginnen serieuze vormen aan te nemen dus er stond een hypotheekadviesgesprek en wederom een bezichtiging op het programma. Verder ging ik dinsdagochtend en donderdagavond sporten, werkte ik maandagavond aan mijn blog en kwam er woensdagavond een collega eten. Tussendoor deed ik nog de laatste voorbereidingen voor Sinterklaas en zo vloog deze hectische maand voorbij en staan de feestdagen alweer voor de deur. Hopelijk is december iets relaxter.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>