Ei-bieslook salade

Eiersalade foto 7
Ingrediënten voor 1 schaaltje
•    3 eieren
•    3 eetlepels mayonaise (liefst zelfgemaakt)
•    1 eetlepel griekse yoghurt
•    1 eetlepel ketchup
•    1 theelepel versgemalen peper
•    15g verse bieslook
•    Snufje zout

Kook de eieren 9 minuten in kokend water. Snijd of knip ondertussen de bieslook fijn.

Spoel de eieren vervolgens goed af onder koud water, pel ze en snijd met een eiersnijder zowel in de lengte als in de breedte door (zodat je blokjes ei over houdt).

Meng de eieren met de bieslook en de overige ingrediënten goed door elkaar, proef en voeg naar smaak eventueel nog wat extra kruiden toe.

 

Deze ei-bieslook salade is een ideaal hapje om op tafel te zetten tijdens een feestje maar ook lekker voor bij het uitgebreide ontbijt of de lunch in het weekend.  Het is super simpel, snel klaar maar wel veel lekkerder dan kant&klare eiersalade van de supermarkt.


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.