«

»

jan 01

Gelukkig nieuwjaar!

2015 nieuwjaar

Hierbij wil ik al mijn lezers een gelukkig, gezond & culinair 2015 toewensen! Ik hoop dat ik jullie ook in het nieuwe jaar weer kan inspireren met lekkere gerechten.

Hebben jullie ook goede voornemens gemaakt? Ik ben meestal niet zo van de goede voornemens maar dit jaar heb ik er toch 2. De eerste is om vanaf vandaag t/m 30 januari volledig suikervrij te gaan eten omdat ik erg benieuwd ben naar wat dat met me doet en ook een beetje om te compenseren van al die lekkere dingen tijdens de feestdagen ūüėȬ† Dat wil zeggen dat ik de hele maand geen toegevoegde suikers of zoetstoffen ga eten. Dit klinkt wellicht makkelijker dan je denkt want aan een grote hoeveelheid producten in de supermarkt wordt suikers toegevoegd, ga de etiketten maar eens lezen. Maar goed met veel zelf maken kom je al een heel eind ūüėČ Ik ga jullie de komende maand dan ook volop inspireren met gezonde recepten. Eerlijk gezegd verwacht ik dat de grootste moeilijkheid voor mij op werk zal liggen waar ik iedere dag omringd wordt door heerlijke chocolade en binnenkort ook de paaseitjes weer op kantoor verschijnen‚Ķ.

Dan snel door naar mijn volgende goede voornemen, dat is om mijn food bucket lijst in 2015 flink te verkleinen. Ik wil daarom dit jaar in ieder geval de volgende dingen gaan maken:
‚Äʬ†¬† ¬†Viskoekjes
‚Äʬ†¬† ¬†Gehaktballen (heerlijk, maar ik maak ze nooit)
‚Äʬ†¬† ¬†Desembrood
‚Äʬ†¬† ¬†Focaccia
‚Äʬ†¬† ¬†Croissants
‚Äʬ†¬† ¬†Pitabroodjes
‚Äʬ†¬† ¬†Falafel
‚Äʬ†¬† ¬†Lamsrack
‚Äʬ†¬† ¬†Zalm en cro√Ľte
‚Äʬ†¬† ¬†Indiase curry
‚Äʬ†¬† ¬†Pulled pork
‚Äʬ†¬† ¬†Verder experimenteren met zelfgemaakt ijs
‚Äʬ†¬† ¬†Cakerol
‚Äʬ†¬† ¬†Charlotte taart
‚Äʬ†¬† ¬†Boomstamtaart
‚Äʬ†¬† ¬†Vlaai
‚Äʬ†¬† ¬†Arretjescake
‚Äʬ†¬† ¬†Bombe taart
‚Äʬ†¬† ¬†Fudge

Uiteraard ga ik nog veel meer lekkere dingen voor jullie uitproberen.
Heb jij nog dingen die je in 2015 graag terug zou willen zien op Uit de pan van San?


2 reacties

  1. Lucia

    Gelukkig nieuwjaar en veel culinaire inspiratie gewenst.

    1. Sanne Arts

      Dank je wel Lucia! Jij ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>