Gevulde pepertjes

Peppadew post

Ingrediënten 1 schaaltje met pepertjes
• 1 potje peppadews ongevuld á 400g
• 180g roomkaas
• bosje bieslook

 

Laat de pepertjes uitlekken in een zeef of vergiet. Snijd of knip de bieslook fijn en leg in een bakje of soepbord.

Neem een uitgelekt pepertje en verwijder eventuele zaadjes (anders wordt dit wel een erg pittig hapje). Vul het pepertjes met roomkaas met behulp van een mes. Rol nu de roomkaas kant van het pepertje door de bieslook. Veeg de randjes schoon met keukenpapier voor een netjes eindresultaat en leg het pepertje in een schaaltje. Herhaal dit totdat je alle pepertjes gevuld hebt.

 

Deze gevulde pepertjes zijn een perfect hapje voor bij de borrel! En eventueel ook makkelijk mee te nemen mocht je gaan picknicken of borrelen in het park. Je kunt peppadews natuurlijk al gevuld met roomkaas kopen, maar dat is veel minder lekker dan deze zelfgemaakte variant. Het kost even wat tijd voordat je alles gevuld hebt (15-30 minuten), maar dan heb je wel een mooi en lekker hapje.


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.