«

»

jan 01

Goede voornemens 2018

Lieve lezers,

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk wordt 2018 voor jullie allemaal een jaar met nieuwe culinaire hoogtepunten maar vooral ook heel veel geluk en gezondheid!

Traditiegetrouw deel ik op 1 januari mijn goede voornemens met jullie en die zullen jullie dit jaar misschien niet zo leuk vinden… De laatste maanden voelt het bloggen vaak als een moetje. Sinds de komst van Dex heb ik minder tijd voor familie en vrienden maar ook voor bloggen. Vaak hoor ik mezelf tegen Mark zeggen dat ik nog even een taart moet bakken of een recept moet schrijven terwijl ik daar op dat moment geen zin in heb of amper tijd voor kan vinden. Mark zegt dan terecht dat dit helemaal niet moet, want dat het gewoon een hobby is en daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in. Voor mij voelt het echter heel erg alsof ik me moet houden aan die vaste routine van 3 artikelen per week op woensdag, zaterdag en zondag. En dan natuurlijk wel een beetje variatie in het type recepten dus niet alleen maar hoofdgerechten achter elkaar en ook niet alleen maar salades (ook al heb ik die wel veel gegeten in die periode bijvoorbeeld). Verder moet er ieder weekend iets van gebak online want of ik nou zin heb om te bakken of niet, dat wordt altijd goed gelezen. En zo komt het dat ik op een vrije avond waarop ik eigenlijk zin heb om even een serietje te kijken of een boek te lezen nog sta te koken of artikelen zit te typen.

Er is niemand die mij dit oplegt behalve ik zelf, omdat ik vind dat mijn blog wel een beetje professioneel moet zijn. Maar ik word daar niet meer blij van, dus dat moet anders. Daarom heb ik mij voorgenomen om in het komende jaar minder en vrijblijvender te gaan bloggen. Dat wil zeggen: als ik geen zin heb om taart te bakken, dan komt er gewoon een periode geen gebak online. Als ik toevallig 3 lekkere salades achter elkaar heb gegeten, dan ga ik die recepten niet uitspreiden over de komende maanden maar komen ze misschien wel alle 3 achter elkaar online. Ook ga ik afstappen van vaste dagen waarop artikelen online verschijnen en een vast aantal artikelen per week. Het kan dus prima zijn dat er een tijdje niets online komt en dan ineens weer een paar artikelen achter elkaar. Ik wil graag van dat moeten af en wil het bloggen weer gewoon als een leuke hobby zien en niet als een verplichting zoals het nu voelt. Ook ga ik de komende tijd wat meer focussen op het bijwerken van alle indexen (daar ben ik echt al maanden niet meer aan toegekomen) zodat alles weer netjes up to date en goed terug te vinden is.

Dus 2018 wordt, naar hoe ik het nu kan inschatten, een jaar met wat minder Uit de pan van San. Maar koken en bakken blijven hobby’s waar ik enorm veel plezier uit haal, dus er zullen zeker nieuwe artikelen online blijven verschijnen. Voor januari staan er zelfs nog gewoon 3 artikelen per week ingepland. Hopelijk blijven jullie me volgen!

Liefs, Sanne


6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Lucia

  Hai Sanne, het is altijd goed dat voor datgene kiest wat voor jezelf goed voelt.
  Bovendien staat het hier vol met lekkere recepten en valt er genoeg lekkers te vinden op “uit de pan van San”.
  Doe wat goed voelt en af en toe wat nieuws online is toch ook oke.
  Genoeg tijd voor jezelf en je gezinnetje is heel belangrijk.😙

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je lieve reactie Lucia!!! X

 2. Riny Visser

  Lieve San,
  Allereerst een heel gezond en gelukkig 2018 gewenst.
  Je bent begonnen met een goede beslissing. Ik heb vaak gedacht… San hoe jou je dit vol met werken, druk sociaal leven en een kind. Het moet leuk blijven en geen verplichting voor je worden. Ik kan de mails van alle Bloggers niet eens bij houden. Soms lijkt het een race. San doe waar je je goed bij voelt. Ik geniet altijd wel heel erg van je berichten en recepten.
  Fijne dag hoor.
  Liefs, Riny

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je onwijs lieve berichtje Riny!!
   Leuk om te horen dat je mijn blogs graag leest 🙂
   Ook de beste wensen voor 2018 voor jou!!
   Liefs, Sanne

 3. lies

  En of je gelijk hebt..Geniet lekker van je gezin.Niks te moeten.Lieve groetjes Lies.

  1. Sanne Arts

   Dank je wel lieve Lies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>