«

»

apr 25

Groene bulgur met falafel

Ingrediënten voor 2 personen:
•    120g bulgur
•    175g sojabonen
•    1 avocado
•    6 falafel balletjes
•    6 eetlepels pistache pesto

Begin met het maken van de pistache pesto volgens dit recept. Dit kun je al ruim van tevoren doen want die pesto kun je wel even bewaren in de koelkast.

Als je de falafel zelf maakt doe je dat volgens dit recept.

Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de falafel in een scheutje olijfolie en snijd de avocado in blokjes.

Meng de bulgur met de pistache pesto en roer de sojabonen en avocado blokjes hier doorheen. Serveer met de falafel balletjes.

 

Half maart was Mark een weekendje skiën met collega’s. Het was mijn eerste weekend alleen met Dex en de combinatie van koken, eten en huiluurtje maakte dat ik een snel en simpel gerecht zocht. Het liefst ook gezond want die laatste zwangerschapskilo’s vond ik nogal frustrerend. Zo bedacht ik deze groene bulgur met falafel. Een heerlijk smaakvol recept, snel klaar en super gezond.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>