«

»

jan 02

Happy new year!

NYE 2016

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk wordt het voor een iedereen een gezond, gelukkig en natuurlijk culinair 2016. Vorig jaar begon ik het jaar op mijn blog met een food bucket list. Ik maakte alles, alleen het zuurdesembrood en de croissantjes stonden nog voor december op de planning. Maar ik had het zo druk in december dat ik besloot dit nog even uit te stellen tot in 2016. Nog even geduld dus 😉

Het nieuwe jaar begint vaak met goede voornemens. Ik doe daar meestal niet aan mee maar vorig jaar besloot ik bij wijze van experiment 1 maand suikervrij te eten. Dat beviel eigenlijk wel goed en nog steeds probeer ik qua maaltijden extra goed op te letten dat ik suikervrij eet al maak ik zeker wel eens een uitzondering. Wil jij het jaar ook suikervrij starten? Hier lees je mijn weekupdates van vorig jaar en vind je alle suikervrij recepten van mijn blog op een rij.

Dit jaar heb ik eigenlijk geen goede voornemens. Ik heb me alleen voorgenomen om weer meer te gaan sporten. Normaal gesproken sport ik ongeveer 3 keer per week maar de afgelopen weken was het zo druk dat het er helemaal niet van kwam. In januari wordt het hoog tijd dat weer op te pakken. En zo na de feestdagen vind ik het ook altijd wel lekker om iets gezonder te koken en te zorgen voor voldoende gezonde tussendoortjes zodat ik op kantoor iets minder vaak naar de chocolade grijp 😉

Maar geen zorgen, er komen de komende tijd niet alleen gezonde recepten voorbij maar natuurlijk ook gewoon lekkere taarten en desserts voor wanneer je iets te vieren hebt of voor een verwenmomentje.

Dat het voor iedereen maar een mooi jaar mag worden! Ons jaar kan nu al niet meer stuk want wij zijn nog volop aan het genieten van de laatste bruiloftsvoorbereidingen 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>