Herfst hotdogs

herfst hotdogs (7)

Ingrediënten voor 2 personen:
•    4 meergranen pistoletjes
•    4 runderchipolata worstjes
•    200g gemengde paddenstoelen
•    1 kleine rode ui
•    16 dunne schijfjes komkommer
•    40g paté (ik gebruikte cranberry paté)
•    4 theelepels truffelmayonaise
•    2 kleine handjes geraspte kaas

Snipper de rode ui. Bak de ui in olijfolie in een koekenpan. Wanneer de ui glazig is voeg je de worstjes en de champignons toe. Bak alles in circa 6 minuten gaar.

Snijd ondertussen de broodjes open en verdeel de paté over de onderste helft van de broodjes. Smeer de truffelmayonaise over de bovenste helft van de broodjes. Verdeel de schijfjes komkommer over de broodjes. Verdeel vervolgens ook de paddenstoelen met de ui over de broodjes, leg een worstje op ieder broodje en bestrooi met de kaas. Serveer direct.

 

Na onze trip naar New York, met zo nu en dan een lekkere hotdog, vonden wij het wel weer eens tijd om zelf hotdogs te maken. Wij besloten dit keer voor een herfst variant te gaan met paddenstoelen en truffelmayonaise. Het is een super makkelijk recept maar wel erg lekker! De combinatie van de paddenstoelen met de paté en de truffelmayonaise is echt een aanrader.


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.