«

»

dec 19

Kerstboompjes van naanbrood

Naan guacamole kerstboompjes UpS

Ingrediënten voor circa 10 kerstboompjes:
•    1 naanbrood
•    1 portie guacamole
•    1/2 rode paprika
•    5 zoute sticks

Bak het naanbrood af in de oven en maak ondertussen de guacamole. Snijd de paprika in kleine stukjes. Breek de zoute sticks doormidden.

Snijd het naanbrood in driehoekjes en steek er aan de onderkant een halve zoute stick in. Bestrijk het brood met guacamole en versier met stukjes paprika.

Serveer direct.

 

Bij ons op kantoor is vandaag Sinterkerst, dat betekent suprises, gedichten, kadootjes en lekker eten. Omdat het eten pas wat later op de avond plaats vindt werd ons gevraagd allemaal een hapje te maken. Ik wilde iets leuks maken en ging daarom eens googlen op leuke kersthapjes. Toen kwam ik op pinterest een foto tegen met versierde naanbroodjes en bedacht ik dit recept. Alleen is dit niet zo heel makkelijk een dag van te voren te maken aangezien het brood dan helemaal uitdroogt. Ik maakte deze daarom maar gewoon even voor bij het avondeten van woensdag. Super simpel en snel klaar, maar het ziet er erg gezellig uit met kerst en deze kerstboompjes van naanbrood smaken ook nog eens hartstikke lekker. De guacamole kun je uiteraard wel alvast eerder maken en de paprika kun je ook alvast snijden. Voor mijn werk maakte ik uiteindelijk kerstboompjes van worteltaart, die vind je morgen online.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>