«

»

dec 10

Kick off kerstmenu’s 2017

Over 2 weken is het alweer kerstavond. Jeetje wat gaat dat snel! Zoals jullie van mij gewend zijn maak ik voor Kerst altijd kertmenu’s inclusief een handige planning zodat je kunt koken zonder stress. Heb jij wel kerstkook stress? Lees dan nog even dit artikel boordevol tips voor stressvrij kerstkoken door. Mijn belangrijkste tip is in ieder geval om tijdig je menu samen te stellen en de boodschappen op tijd in huis te halen of lekker te bestellen zodat je zeker weet dat je niet mis grijpt.

Aangezien ik ieder jaar menu’s maak en dit al het vierde jaar is staan er inmiddels al 9 menu’s online. Dus wellicht kun je daar al wat inspiratie uithalen. Kijk even op deze pagina met speciale recepten voor de feestdagen en scroll door naar Kerst. Daar kun je ze allemaal vinden 😉

Ook voor dit jaar heb ik weer 3 menu’s bedacht. We beginnen morgen met een volledig vegetarisch menu. Steeds meer mensen eten graag vega maar als je dit niet gewend bent is het nog best lastig om een goed vegetarisch menu op te stellen voor kerst. Daar help ik je dus mee.

Hoewel er al 2 klassieke menu’s online staan blijft Kerst voor mij een feest van tradities en daar horen wat mij betreft ook klassieke gerechten en smaken bij. Dinsdag komt daarom de parade van de klassiekers voorbij.

Woensdag is het alweer tijd voor het laatste menu van dit jaar. Daarin vind je wat meer verrassende gerechten die mensen waarschijnlijk niet eerder gegeten hebben zonder dat er hele rare ingrediënten voor nodig zijn.

En nu maar wachten tot morgen 😉 Ik wens jullie alvast veel Kerst kookplezier toe!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>