Lamshaas met salsa verde

Ingrediënten voor 4 personen:
•    Flinke klont ongezouten roomboter
•    500g lamshaas, dungesneden
•    1 portie salsa verde

Begin met het maken van de salsa verde volgens dit recept. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Zodra de pan heet begint te worden smelt je de boter erin.

Als de boter gesmolten is leg je het vlees in de pan. Bak circa 3 minuten per kant, het vlees mag nog rosé van binnen zijn, dat is juist erg lekker.

Leg het vlees op de borden en besmeer royaal met de salsa verde.

 

Woensdag gaf ik jullie het recept voor salsa verde. De frisse smaken leken ons erg lekker met lamsvlees. Na overleg met de slager werd me aangeraden voor lamshaas te gaan. Heerlijk mals vlees en zonder bot dus makkelijk te bereiden en geen gedoe aan tafel. De smaak was heerlijk dus wij hebben echt zitten smullen. Wij aten bij deze lamshaas met salsa verde samen met gebakken aardappelblokjes en spinazie. Een top combinatie!


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.