Over mij & contact

Ik was er al vroeg bij in de keuken

Ik was er al vroeg bij in de keuken

Leuk dat je komt kijken op mijn blog! Ik ben Sanne, 32 jaar en woon samen met mijn man Mark en zoon Dex in Amsterdam. Op dit blog wil ik lekkere recepten met jullie delen, maar ook leuke adresjes in binnen- & buitenland, goede foodboeken die ik heb gelezen, leuke cursussen die ik heb gedaan, etc.

Vroeger stond ik al vaak met mijn moeder in de keuken te bakken. Als er bij ons thuis iemand jarig is gaat dat eigenlijk altijd samen met zelfgemaakt gebak en als kind vond ik niets leuker dan mijn moeder helpen met het maken van de appeltaart en de kwarktaart. Ook als er een keer gegourmet of gebarbecued werd vond ik het een hele eer als ik de sausjes mocht bereiden. Tja, je kunt dus wel zeggen dat mijn liefde voor eten er wel een beetje met de paplepel is ingegoten. Je maakt mij helemaal blij als er in het weekend mensen komen eten en ik de tijd heb om de hele dag in de keuken te staan om iets lekkers klaar te maken. Inmiddels heb ik een grote verzameling recepten vergaard; van kookboeken tot uit tijdschriften gescheurde recepten, zelfbedachte creaties en handgeschreven briefjes met familie recepten. Ik hoop dat de start van dit blog mij gaat helpen om al mijn recepten op een handige manier te bundelen en ik hoop dat ik jullie ermee kan inspireren.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je gewoon even gezellig kletsen? Laat dan hieronder een berichtje achter of stuur me een mailtje via info @uitdepanvansan.nl.

Ik blijf graag op de hoogte van food events en nieuwe kookboeken of producten. Voor het toesturen van producten voor een review, het creëren van een recept, winacties of andere leuke zakelijke initiatieven kun je contact met me opnemen via de mail.

 

Volg mij ook via
•    Facebook
•    Pinterest
•    Instagram

21 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Evy

  San!

  Gefeliciteerd met je blog! Superleuk en ziet er mooi uit! Ik ga er zeker inspiratie van opdoen 🙂 succes en veel plezier met het bijhouden van de blog!

  Xx Evy

 2. Ria

  Ha lieve dochter,
  Proficiat met je kookblog, hopelijk ga er zelf en velen anderen, veel plezier aan beleven.
  En de witte chocolademousse is echt heel lekker.
  xxx

 3. Henny Brekelmans

  Hoi Sanne,

  Van harte gefeliciteerd met je blog.Het ziet er erg professioneel uit.
  Succes met het bijhouden.
  De chocolademousse lijkt me heerlijk, ga ik vast eens proberen.

  Groetjes, Henny

 4. Tineke

  Hé Sanne,
  Eindelijk….daar is ie dan, je eigen blog! Waanzinnig leuk dat je nu ‘in de lucht’ bent, wat is het leuk geworden! Je hebt hartstikke veel talent en gelukkig kan iedereen nu meegenieten van je creaties en ideeën. Ga je zeker volgen en een hoop inspiratie opdoen voor uren bak- en kookplezier!
  Liefs, Tineke

 5. Peggy

  Jaaaa daar issie dan, uit de pan van San! Zo help je ons ook weer om de keukenprinses uit te hangen, waarvoor dank:) gefeliciteerd, ziet er echt gaaf uit! X

 6. Marie-Louise

  Hoi Sanne
  Proficiat met je site. Het ziet er bijzonder goed uit. Komend weekend krijgen we gasten en ik ga zeker een paar recepten van jouw site maken
  Groetjes Marie-Louise

 7. Ans Drost

  Hoi Sanne , proficiat met deze geweldige uitdaging.
  Ook ik ga binnenkort natuurlijk een paar overheerlijke recepten van jou proberen.
  Het ziet er echt heel leuk uit.
  Heel veel succes,
  Groetjes

  1. Dank je wel! Ik ben benieuwd om te horen wat je van de recepten vind 🙂
   Groetjes, Sanne

 8. Lies

  Hallo Sanne.
  Proficiat met je blog.
  Ziet er allemaal lekker uit
  Ga ik beslist wat van proberen.
  Die taart met eiwit bijvoorbeeld ga ik beslist maken.
  Succes en de groetjes..Lies

  1. Dank je wel 🙂 Ik ben benieuwd om te horen of je hem net zo lekker vindt als ik!
   Groetjes, Sanne

 9. Annette

  Hallo Sanne,

  Wat leuk zeg deze blog van je!
  Ik zie er ook verschillende recepten bij staan die ik zeker eens ga proberen.
  Succes met je blog en t verzamelen van je recepten.

  Groetjes Annette [collega van je moeder]

  1. Dank je wel Annette!

 10. Jessie

  Echt helemaal te gek, Sanne! Mooie look & feel, frisse teksten en lekkere recepten. Ik ben een trotse nicht! X

  1. Thnx Jessie! De scones volgens snel 😉

 11. Ingrid

  Hallo Sanne,
  Wat een leuke Blog!!
  Leike recepten en ideeen.
  Veel succes !
  Ik kom zeker geregeld terug hoor.
  Groetjes Ingrid

  1. Sanne Arts

   Hoi Ingrid,

   Bedankt voor je leuke reactie en het compliment! Hopelijk kan ik je inspireren 🙂

   Groetjes, Sanne

 12. Toos Arts

  Hallo Sanne. Allereerst bedankt dat je mij je blog hebt gemaild. Het ziet er allemaal heerlijk uit en ik ga er zeker het een en ander van uit proberen.Dat je lekker kon koken wist ik al wel (dat hebben Chris en ik al een keertje bij jouw in Amsterdam mogen nuttigen).Heel veel succes ermee en dat we nog heel veel recepten van je mogen ontvangen.Groetjes Toos.

 13. Sanne

  Wat een leuke site heb je met heerlijke gerechten! Liefs je naamgenoot Sanne 🙂

  1. Sanne Arts

   Wat lief, dank je wel 🙂

 14. Fr

  Hoi Sanne,

  Ik zoek het recept van je Brownie straciatella taart maar krijg een error wanneer ik het recept wil bekijken. Ik kan hem ook niet in de recepten index vinden.
  Gr. Froukje

  1. Sanne Arts

   Hoi Froukje,

   Die komt zondag online. Ik had m eerst per ongeluk op 3 januari 2015 ingepland ipv 2016 (dom!) dus waarschijnlijk heb je daarom al wel een update via de mail gehad. Daar had ik dan ook weer niet aan gedacht. Stom!
   Kun je tot zondag wachten? Anders kan ik je het recept wel alvast mailen maar dat lukt me pas morgenmiddag. Sorry!!!
   Fijne jaarwisseling!!!

   Groetjes, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>