«

»

mei 04

Parmaham met geitenkaas en honing

Parmaham met geitenkaas foto

Ingrediënten voor 4 personen:
•    4 plakjes parmaham
•    4 plakjes zachte geitenkaas (verpakking 100g)
•    4 theelepels honing

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht).

Neem een plakje parmaham. Leg op het uiteinde van het plakje ham een plakje geitenkaas. Besprenkel de geitenkaas met een theelepel honing. Rol de geitenkaas in de ham en vouw de buitenkanten van de ham naar binnen toe zodat je een klein pakketje krijgt. Herhaal dit voor de andere plakjes parmaham.

Leg de parmahampakketjes in een ovenschaal en zet 8 minuten in de oven.
Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer op een amuselepel.

 

Dit hapje maken wij echt heel erg vaak. Het is lekker als amuse maar valt ook altijd erg in de smaak bij een borrel. Super simpel maar ook super lekker. De combinatie van parmaham met geitenkaas is altijd erg goed en door de honing wordt het net wat specialer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>