Parmaham met geitenkaas en honing

Parmaham met geitenkaas foto

Ingrediënten voor 4 personen:
•    4 plakjes parmaham
•    4 plakjes zachte geitenkaas (verpakking 100g)
•    4 theelepels honing

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht).

Neem een plakje parmaham. Leg op het uiteinde van het plakje ham een plakje geitenkaas. Besprenkel de geitenkaas met een theelepel honing. Rol de geitenkaas in de ham en vouw de buitenkanten van de ham naar binnen toe zodat je een klein pakketje krijgt. Herhaal dit voor de andere plakjes parmaham.

Leg de parmahampakketjes in een ovenschaal en zet 8 minuten in de oven.
Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer op een amuselepel.

 

Dit hapje maken wij echt heel erg vaak. Het is lekker als amuse maar valt ook altijd erg in de smaak bij een borrel. Super simpel maar ook super lekker. De combinatie van parmaham met geitenkaas is altijd erg goed en door de honing wordt het net wat specialer.


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.