«

»

apr 20

Wie jarig is, trakteert

Vandaag is het feest want vandaag bestaat Uit de pan van San alweer 3 jaar! Jeetje wat gaat dat hard zeg, ik weet nog heel goed dat ik met mijn blog begon. Maar tegelijkertijd voelt het ook zo vertrouwd dat het soms ook al veel langer lijkt dan 3 jaar ๐Ÿ˜‰

Inmiddels staan er ruim 550 recepten online en de lijst met recepten die ik nog wil maken is nog steeds lang. De top 3 best bekeken recepten van het afgelopen jaar zijn de kipcocktail met mandarijntjes, de monchoutaart in een glas en de spitskoolsoep. Opvallend dat hier geen hoofdgerechten en taarten tussen staan want over het algemeen zijn dat de recepten die hoog score qua bezoekersaantallen op de dag dat ze online komen.

Geheel in traditie met andere jaren wil ik ook dit jaar graag mijn lezers trakteren vanwege mijn blogverjaardag. Jullie zijn toch de reden dat het bloggen leuk blijft en dat ik er ook mee door blijf gaan (hoewel ik wel verwacht dat de frequentie iets zal afnemen na mijn verlof aangezien ik ook graag veel tijd met Dex wil kunnen besteden). Speciaal voor jullie heb ik een super leuke actie met delicious. kunnen regelen. Ik mag namelijk 3 keer het kookboek โ€œHet beste uit delicious.โ€ ter waarde van โ‚ฌ 29,95 weggeven.

Heb jij wel oren naar zoโ€™n mooi boek? Laat hieronder dan een reactie achter met een geldig e-mailadres (dit wordt niet gepubliceerd) waarin je mij laten weten waarom jij kans wil maken op dit kookboek van delicious.. Let op, als je nog niet eerder een reactie hebt achtergelaten op Uit de pan van San, moet je reactie eerst goedgekeurd worden voordat deze zichtbaar wordt, dit kan soms een dag duren. Maak extra kans om te winnen door Uit de pan van San te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Meedoen kan t/m zondag 23 april. Mocht je nou niet winnen maar wel graag het delicious. kookboek willen hebben? Dan kun je dat hier bestellen.

De winactie is inmiddels afgelopen en de boeken zijn gewonnen door Heleen, Chantal en Sanne. Iedereen bedankt voor het meedoen.


40 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Els

  Allereerst gefeliciteerd met de derde verjaardag van je blog!
  Ik maak inmiddels regelmatig recepten van je blog, omdat ze lekker maar ook makkelijk zijn. Maar…ik houd ook wel van een uitdaging in de keuken en daar zijn de recepten van Delicious weer heel geschikt voor. En daarom lijkt het mij erg leuk als ik een boek win ๐Ÿ™‚

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor de felicitatie en fijn te horen dat de recepten in de smaak vallen!
   delicious. heeft zeker uitdagende recepten ja, veel geluk met winnen!

 2. Chantal

  Omdat ik dol ben op koken en bakken en dol ben op je blogs en je bak en kookkunsten. Dit boek zou een prachtige aanvulling zijn!! Heel veel plezier en succes met je volgende blogs, ik zie ze graag tegemoet!

  Mvg, Channy

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen, dank je wel!
   Zet ‘m op met winnen!

 3. Karlijn

  Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn vader. Kan hij weer lekkere recepten proberen. En kunnen wij lekker smullen.

  1. Sanne Arts

   Wat lief dat je het boek cadeau wil geven! Veel succes met winnen!

 4. Marielle van Toor

  Gefeliciteerd met het mooie 3 jarige jubileum. Ik wil het boek graag winnen voor mijn vader. Hij vindt het heerlijk om lekker te koken. En dan kan ik het af en toe lenen hihi.

  1. Sanne Arts

   Dank je wel!
   Wat lief dat je het boek wil weggeven, het lijkt mij logisch dat je het dan ook af en toe mag lenen ja ๐Ÿ˜‰
   Veel geluk met winnen!

 5. Nancy Koning

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Ik zou graag het kookboek willen winnen, want
  er zullen vast net zulke lekkere recepten in staan als op jouw blog.

  1. Sanne Arts

   Wat lief, dank je wel!
   Zet ‘m op met winnen!

 6. Jolanda

  Gefeliciteerd, 3 jaar lang al mogen genieten van al dat lekkers!!!!!!! Ik heb heel veel recepten opgeslagen en of uitgeprint in een map zitten. Wat zou het daarom leuk zijn om een mooi boek te hebben van al dat lekkers. Mocht ik een boek winnen dan gaan mijn printjes naar mijn dochter ๐Ÿ˜ฎ zodat die ook kan genieten van al die leuke recepten. Dus heel graag zou ik een boek willen winnen!!!!!!! Groetjes Jolanda

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen!
   Nu maar hopen dat je wint ๐Ÿ™‚

 7. Lucia

  Hai Sanne Gefeliciteerd, 3 jaar alweer gaat best hard. Nog steeds blij met vele van je recepten en degene die mee eten ook. Hopelijk verschijnen er nog een heleboel maar ook super van je dat je genoeg tijd aan Dex besteed want voor je het weet kan hij al helpen met eitjes klutsen.

  1. Sanne Arts

   Tot eind juni is alles al klaar dus dat scheelt ๐Ÿ˜‰
   Dex gaat straks zeker met mij koekjes bakken en taarten mixen ja.
   Leuk om te horen dat de recepten nog steeds in de smaak vallen, dank je!!
   Succes met winnen!

 8. Judith Berkers

  Nou….ik wil die wel winnen om nieuwe recepten uit te proberen met mijn nieuwe potten, pannen en Kitchen Aidโค to cook

  1. Sanne Arts

   Zo jaloers op je kitchen aid!!
   Veel geluk met winnen ๐Ÿ™‚

 9. Elly

  Gefeliciteerd en ga zo door!! Superleuk en lekker allemaal! Graag wil ik het boek winnen om NOG meer mooie dingen te maken voor familie en vrienden (kan niet alles zelf opeten toch?!)

  1. Sanne Arts

   Hihi dat klinkt bekend ja. Ik geef ook altijd taarten mee aan mijn man voor z’n collega’s ๐Ÿ˜‰
   Succes met winnen!

 10. Betty

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken in de keuken,dus ik ben erg benieuwd naar de recepten in dit boek

  1. Sanne Arts

   Dank je wel, succes met winnen!

 11. Cornelieke

  Hiep hiep hoera! Bedankt voor al je lekkere recepten. Moet eerlijk zeggen dat ik ze nog niet allemaal geprobeerd heb ๐Ÿ˜‰ maar recepten heb je nooit genoeg.
  Daarom hoop ik ook dat prachtige boek te winnen. Duimen maar!

  1. Sanne Arts

   Dank je wel Cornelieke!
   Veel geluk met winnen!

 12. ria

  Ha Lieve Sanne,

  Gefeliciteerd, alweer 3 jaar aan het bloggen. De tijd gaat snel ja.
  Ik wil ook wel graag een kookboek winnen, want daar kun je er nooit genoeg van hebben.
  En dan kan ik er misschien iets voor jullie uit maken, als jullie weer eens bij ons blijven eten !!!
  xxx

  1. Sanne Arts

   Dat klinkt goed ๐Ÿ™‚
   Succes met winnen!

 13. Petra Huisman

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Lekker en leuke recepten. Ook ik heb wat te vieren maandag, ook een verjaardag, dus boek zou een leuk cadeautje zijn ๐Ÿ™‚

  1. Sanne Arts

   Wat leuk, alvast gefeliciteerd!
   Veel geluk met winnen!

 14. Vivian

  Gefeliciteerd – die drie jaar zijn echt omgevlogen!

  Na 5.5 jaar in de VS gewoond te hebben zijn wij sinds een paar weken weer terug in NL aangezien we graag dichter bij familie wilden wonen na de geboorte van onze dochter (7 maanden alweer!). Nu familie bezoekjes weer veel vaker op de planning staan, lijkt het mij leuk om de weer wat nieuwe inspiratie op te doen en de heerlijke gerechten van delicious klaar te maken, zodat iedereen nog meer kan genieten van mijn kookkunsten! ๐Ÿ™‚

  Geniet van Dex, de maanden vliegen voorbij!

  1. Sanne Arts

   Wat leuk dat jullie terug zijn, hoe bevalt dat en waar wonen jullie nu?
   Succes met winnen!

 15. Margreet

  Hai Sanne,
  Gefeliciteerd met je drie-jarig blogjubileum!
  Je berichten maken me altijd vrolijk en energiek, en zorgen ervoor dat ik trek krijg, ook al lees ik ze vaak ’s morgens vroeg net na het ontbijt ๐Ÿ™‚
  Het kookboek lijkt me geweldig, want recepten bekijken en bedenken hoe lekker het zal smaken, dat blijft toch leuk? Ik kijk uit naar een nieuw jaar UitdepanvanSan.
  Hartelijke groet, Margreet

  1. Sanne Arts

   Bedankt voor je lieve berichtje, veel succes met winnen!

 16. Heleen vd. Giessen

  Waarom dit boek?
  Volg je al een tijdje. Je recept van amandelspijs is mijn favoriet .
  Achter de schermen vind ik ook altijd leuk om te lezen.
  Sinds sept vorig jaar 11 kg afgevallen , nieuwe recepten zijn welkom.
  Dus…Sanne? ๐Ÿ˜„

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen! En wat knap van die 11kg zeg!
   Veel geluk met winnen

 17. Angรจle van Zuilen

  Hoi Sanne

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog, ik maak regelmatig recepten van je en je amandel kruidencake en rabarber aardbeienbrood zijn mijn favoriete tussendoortjes voor het werk. Het kookboek zal mij meer inspiratie geven om lekker te koken als ik eters krijg .

  Groetjes Angรจle

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen! Dat zijn inderdaad ook mijn favorieten op dit moment. Succes met winnen

 18. Silvia

  Hallo Sanne,
  Van harte gefeliciteerd! Dat er het komende jaar maar weer veel lekkere recepten op je blog mogen verschijnen. Ik ben al weer een tijdje abonnee van Delicious en kijk altijd uit naar het nieuwe nummer. Met name de baksels, daar probeer ik het nodige van uit te proberen. Vorig jaar ook een leuke workshop via Delicious bij Bakery Institute gedaan, ben benieuwd naar het jubileumboek! Geniet nog maar lekker van je verlof en Dex! Groetjes Silvia

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je lieve reactie!
   Veel succes met winnen ๐Ÿ™‚

 19. Wilfred

  Als een echte kookgek altijd weer interesse in een prachtig kookboek voornog meer inspiratie…. en tevreden huisgenoten, familie en kenissen…

  Uiteraard nog vele jaren…..

  1. Sanne Arts

   Dank je wel Wilfred!
   Veel geluk met winnen!

 20. Sanne

  Gefeliciteerd met je jubileum! Hopelijk blijf je de komende jaren van die lekkere recepten maken! Samen met Dex koken is natuurlijk ook heel gezellig:) Ik zou graag het kookboek winnen, omdat ik het altijd leuk vind om weer nieuwe recepten uit te proberen. Daarom vind ik het ook zo leuk om je blog te volgen!

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je lieve berichtje!
   Veel succes met winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>