«

»

apr 20

Uit de pan van San is jarig en trakteert!

Jeeeej alweer mijn tweede blog verjaardag! Precies 2 jaar geleden startte ik met Uit de pan van San met het recept voor deze witte chocolademousse met passievrucht, nog steeds een van mijn favorieten. De afgelopen 2 jaar groeide zowel het aantal bezoekers als het aantal recepten wat op mijn blog te vinden is hard. Super leuk! De recepten zijn er inmiddels zoveel dat ik tegenwoordig met meerdere categorieΓ«n werk om er voor te zorgen dat het voor jullie ook nog allemaal een beetje terug te vinden is.

Om mijn blog verjaardag samen met jullie te kunnen vieren heb ik een leuke actie voor jullie geregeld. Sinds vorig jaar heb ik de Margrethe beslagkom van Rosti Mepal en ik vind β€˜m super fijn. Natuurlijk zit er een fijne anti slip rand onder. Maar er zit ook meteen een passend deksel op dus als je er een mousse in hebt geklopt kan deze direct afgesloten de koelkast in en ook voor deeg is dit ideaal. En guess what? Jullie kunnen nu een set met 3 van deze kommen in diverse formaten winnen. Deze set is verkrijgbaar in 4 kleuren en je mag helemaal zelf kiezen welke jij graag wil hebben. Bekijk ze allemaal hier in de webshop. Mijn favoriet is deze lime variant.
tower-set-beslagkom-margrethe-3-delig-lime-lichtgroenHoe kun je meedoen? Laat hieronder een berichtje achter met een geldig e-mailadres (dit adres wordt niet gepubliceerd) waarin je mij laat weten waarom jij deze fijne bakset wil winnen en welke kleur je graag wil hebben. Let op, als je nog niet eerder een reactie hebt achtergelaten op Uit de pan van San, moet je reactie eerst goedgekeurd worden voordat deze zichtbaar wordt, dit kan soms een dag duren. Maak extra kans om te winnen door Uit de pan van San te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Meedoen kan t/m zondag 24 april.

De actie is inmiddels afgelopen en de beslagkommen zijn gewonnen door Margreet.


35 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Lucia

  Gefeliciteerd Sanne met je twee jarig blog bestaan. De witte chocolademousse vinden wij ook erg lekker.
  Ik heb bij jou al een keer een Rosti Mepal cadeau gewonnen dus doe ik nu niet mee en gun ik het de andere volgers van jou gezellige blog.

  1. Sanne Arts

   Hihi lief van je πŸ™‚

 2. Liesbeth Vlieland

  Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan! Dat is al twee jaar lang heerlijke recepten! Ik zou graag deze set in het rood willen winnen, zodat ik een poging kan doen om ook van die mooie baksels te maken! Bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van onze tweeling op 4 mei.

  1. Sanne Arts

   Dank je wel!
   Wat leuk dat je een tweeling hebt, alvast heel veel plezier met hun eerste verjaardag!

 3. Ellis

  Hiep hiep hieperdepiep. ..
  betere blog van jou is er niet.
  Uit de pan hup op tafel
  van spinazie tot falafel
  Bij mij staan deze kommen vast helemaal joepie
  dan is de nieuwe keuken meteen minder troepie. ..

  met groet een kookgekje

  1. Sanne Arts

   Hahaha wat een leuk gedichtje!
   Welke kleur zou je graag willen winnen?

 4. Joyce

  Gefeliciteerd met het jubileum!! Deze kommen zouden ideaal zijn om samen met het gezin,met name met mijn twee meiden, lekkere dingen te maken! En dan zijn vooral de kommen in retro kleur super!

  1. Sanne Arts

   Dank je wel πŸ™‚

 5. Marina

  Allereerst van Harte Gefeliciteerd natuurlijk!!! Top hoor. Ga vooral zo door πŸ™‚
  Ik zou de set graag in het rood willen winnen, past perfect bij mijn rode kitchenaid machine en de andere rode accessoires in de keuken. Maar vooral omdat ik al een tijdje mezelf aan het verlekkeren ben op zo’n mooie set.
  Maar ik had ze nog niet bestel, gebruik iedere keer nog mijn andere mengkommen. Zou wel top zijn als ik nu in de prijzen zou vallen. Fingers crossed en we wachten af!!!

  1. Sanne Arts

   Ah wauw, jij hebt een rode kitchen aid. Ik ben jaloers! πŸ˜‰
   Daar passen die rode kommen inderdaad wel mooi bij ja!

 6. Melissa

  Van harte gefeliciteerd met de 2de verjaardag van jouw blog! πŸŽ‚
  Graag zou ik deze bakset winnen omdat ik toe ben aan nieuwe kommen.
  Enige jaren geleden is mijn bakhobby (ik weet niets eens meer hoe) ontstaan en nu ben ik nog steeds met zeer grote regelmaat in de keuken te vinden. Ben gek op jouw recepten en gelukkig is er veel afwisseling in het “assortiment” .
  Keep up the good work!πŸŽ‰

  1. Sanne Arts

   Leuk om te horen dat je mijn blog zo graag leest en veel van de recepten maakt πŸ™‚

 7. Bonsje

  van harte gefeliciteerd!
  2 jaar alweer, ik volg je al een tijd op facebook en je bent een van de mensen geweest die mij heeft geinspireerd om zelf ook te gaan bloggen :). Ik zou deze set graag winnen omdat ik het fijn vind om mooie foto’s van mijn creaties te maken, en dan zijn mooie materialen natuurlijk een dikke plus πŸ˜‰

  Liefs Bonsje

  1. Sanne Arts

   Aaah wat ontzettend leuk om te horen!
   Je blog ziet er leuk uit zeg πŸ™‚

 8. Janny

  Hoi Sanne

  Van harte gefeliciteerd met je tweede blog verjaardag! Ik heb al vele keren een recept van je met veel plezier gemaakt. En ja als je iets kunt winnen doe ik mee en deze schalen zouden zeer welkom zijn hier en de kleur Lime is prachtig!

  Fijne dag nog groetjes janny

  1. Sanne Arts

   Hey Janny, wat leuk dat je regelmatig mijn recepten maakt! Fijn dat ze in de smaak vallen πŸ™‚ Groetjes!

 9. lisanne

  Wat een geweldige beslagkommen zijn dit. Heb er nu maar 1 en dat is veel te weinig. Vooral de rode variant vind ik geweldig. Deze zou ik heel graag toevoegen aan mijn keukenspullen die vooral bestaan uit rode en grijze spullen.

  1. Sanne Arts

   Ja leuk zijn ze he? Zou zelf ook wel willen winnen πŸ˜‰

 10. Els

  Ik wil ze graag in multicolor.
  Ik ben nu suikervrij (en conserveermiddelvrij, kleurstofvrij enz enz) aan het eten en bak dus nu heel veel voor mezelf. En paar goede mixkommen zou dus heel fijn zijn.
  elscuppen@hotmail.com

  Ps: ik wordt altijd zo blij van je vrolijke berichten πŸ™‚

  1. Sanne Arts

   Hahahaha wat lief van je!
   Goed hoor dat je suikervrij aan het eten bent! Respect! Ik vond het destijds af en toe nog best lastig omdat je inderdaad heel veel zelf moet maken.

 11. Jolanda

  Gefeliciteerd, en wat een leuke actie! Beslagkommen met deksel, wat een uitvinding. Ik zit altijd te rommelen met vershoudfolie, dus dit zou heel goed van pas komen! (Ik ben je gaan volgen op Instagram)

  1. Sanne Arts

   Dank je wel! Ja die deksels zijn echt super handig, ik gebruik mijn oude beslagkom bijna nooit meer sinds ik deze heb.

 12. Margreet

  Proficiat met je tweede blogverjaardag en huwelijk!
  Of ik nu je recepten lees of maak, mijn dag is altijd leuker met jouw blog.
  Die drie nieuwe beslagkommen passen perfect in ons gezin, omdat ik met onze drie kinderen graag bak, en de jongste en ik doen dan wel samen…

  1. Sanne Arts

   Aaah wat een lief berichtje πŸ™‚ Dank je wel voor het mooie compliment!
   Wat leuk dat je vaak samen met de kids de keuken in duikt. Zouden ze inderdaad alle 3 een eigen kom hebben πŸ™‚

  2. Sanne Arts

   Gefeliciteerd Margreet, jij hebt gewonnen!
   Ik stuur je nog even een mailtje om te zorgen dat de beslagkommen bij jou terecht komen!

 13. Anja Laemers

  Hieperdepiep HOERA! Die set beslagkommen zou heel goed van pas komen, omdat al mijn beslagkommen door dochterlief in beslag zijn genomen πŸ™‚ Nu ben ik naarstig op zoek naar een nieuwe kom die straks in de gerenoveerde (DIY) keuken een goed plekje kan krijgen en deze set zou perfect passen πŸ™‚ Nu maar duimen…

  1. Sanne Arts

   Wat gaaf dat je een nieuwe keuken krijgt! Dat is echt mijn droom om nog een keer mijn eigen keuken te kunnen ontwerpen en inrichten.
   Welke kleur zou je willen winnen?

 14. ria

  Proficiat met je 2 jarige blog.
  Ik vind het nog steeds knap van je en weet hoeveel tijd je er insteekt.
  Ik zou de beslagkommen ook wel graag willen winnen. Ze lijken me erg handig door de deksels die er op zitten en ik kan ondertussen wel een nieuwe gebruiken. En jij mag ze dan ook wel een keer gebruiken als je hier staat te kokerellen, ha,ha
  Veel succes voor het komende jaar met koken en recepten verzinnen. Wij proeven wel weer regelmatig mee !!!
  xxx

  1. Sanne Arts

   Hahahahaha ja jouw kom mag inderdaad wel eens vervangen worden!
   Ik zal het onthouden voor moederdag als je niet wint πŸ˜‰

 15. Yara

  Ik zou dit graag willen winnen omdat het binnenkort moederdag is en ik zou haar heel graag deze mooie beslaglommen schenken!
  Ook van harte gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je blog!
  Liefs Yara
  Xxx

  1. Sanne Arts

   Dank je wel en wat ontzettend lief van je!
   In welke kleur zou je de kommen willen winnen?

 16. David Amendolara

  Gefeliciteerd, Sanne!

  Ik ben stilaan aan het leren bakken en koken, dus alle gerief is welkom πŸ™‚ Ik sta nog niet ver maar mijn vriendin moedigt me toch nog steeds aan om verder te doen πŸ™‚

  Groetjes,

  David

  1. Sanne Arts

   Leuk! Lekker experimenteren πŸ™‚

 17. Helga

  Ik zou de set heel graag winnen in de lime kleur aangezien we allebei jarig zijn. Ik heb voor mijn verjaardag weer de monchou in een glaasje gemaakt en ook nog voor de lunch de overheerlijke kipcoctail met manderijntjes. Iedereen zat enorm te smullen van al dat lekkers. Bedankt dus voor jouw superleuke site. Gr. Helga

  1. Sanne Arts

   Gefeliciteerd!!!
   En wat een lief berichtje, leuk dat mijn recepten zo in de smaak vallen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>