«

»

okt 20

Uit de pan van San is jarig en trakteert

Uit de pan van San is jarig: vandaag is het namelijk precies 6 maanden geleden dat ik mijn eerste recept online zetten. Dat was deze witte chocolademousse met passievrucht. Inmiddels staan er al 110 recepten online verdeeld over 8 categorieรซn en binnenkort wordt daar nog de categorie bijgerechten aan toegevoegd.ย  Het best gelezen recept is deze gezonde worteltaart. Dit had ik van te voren niet echt gedacht want ondanks dat ik het een blijvertje vond, vind ik zelf andere recepten veel lekkerder, zoals de oorspronkelijke carrot cake bijvoorbeeld ๐Ÿ˜‰

Toen ik begon met dit blog had ik daar niet echt verwachtingen van qua bezoekersaantallen. Na een tijdje ontdekte ik een ranking van alle foodblogs in Nederland en toen bedacht ik me dat het heel gaaf zou zijn als ik aan het einde van dit jaar in de top 200 zou staan. Vanmorgen stond ik op plekje 198, dus dat doel is al bereikt en daar ben ik stiekem best een beetje trots op. Inmiddels mag ik iedere week dan ook ruim 600 bezoekers verwelkomen op mijn site.

Maar goed, genoeg statistieken, wie jarig is trakteert en dat doe ik dus ook. Allereerst maakte ik deze lekkere appelkruimelplaattaart voor mijn collega’s. Het wordt wat lastig om jullie allemaal een stukje te geven maar met het recept kun je hier zelf wel voor zorgen ๐Ÿ˜‰ Gelukkig voor alle chocoladeliefhebbers onder jullie heb ik ook nog iets anders om weg te geven. Ik mag van Tony’s Chocolonely een heus chocoladepakket weggeven met maar liefst 10 repen heerlijke en eerlijke chocolade. Tony’s Chocolonely is namelijk op weg naar 100% slaafvrije chocolade. Zij maken waanzinnig lekkere chocolade, zonder nare bijsmaak van slavernij en kinderarbeid.

Tien repen รก 180 gram van deze lekkere chocolade kun jij dus winnen en dat ziet er dan zo uit:
foto 2
Het pakket bevat de volgende smaken: melk, puur, melk hazelnoot, melk noga, melk karamel zeezout, melk coffee crunch, puur meringue kers, melk banaan walnoot, melk drop en puur sinaasappel rozemarijn. Dat klinkt toch goed?

Hoe kun je meedoen? Laat hieronder een berichtje achter met een geldig emailadres (dit adres wordt niet gepubliceerd) waarin je mij laat weten wat je favoriete recept van Uit de pan van San is en waarom. Let op, als je nog niet eerder een reactie hebt achtergelaten op Uit de pan van San, moet je reactie eerst goedgekeurd worden voordat deze zichtbaar wordt, dit kan soms een dag duren. Maak extra kans om dit chocoladepakket te winnen door dit bericht op Facebook te delen met je vrienden. Je kunt reageren tot en met zondag 26 oktober. Op maandag 27 oktober wordt de winnaar hier bekend gemaakt.


47 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Roรซlla

  Mijn favoriete recept is de geroosterde paprikasoep. Ik heb deze een tijd geleden uitgeprobeerd en zelfs mijn oudste zoon (die kok is) vond hem heerlijk!! Sindsdien staat hij hier regelmatig op het menu. Lekker simpel, verrassend, gezond en daar houden wij van.

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen en wat een compliment dat zelfs een kok ‘m heeft goedgekeurd :)! Hier thuis doet dit recept het inderdaad ook altijd goed.

 2. marjon van vledder

  Hi Sanne,

  Ik vind het recept met pasta en chorizo echt mega lekker.
  Dat komt deels omdat ik de zelfgemaakte pesto enorm waardeer en de pasta verder lekker vol met groente zit.
  Hiervoor ad ik eigenlijk nooit aubergine en die heb ik door dit recept wel echt ontdekt.
  Verder krijg ik altijd positieve reacties op het gerecht als ik het maak, dat is natuurlijk ook leuk.

  Groeten,
  Marjon

  1. Sanne Arts

   Wat leuk dat je de pasta zo lekker vindt en dat ie zo goed in de smaak valt! Als wij pasta eten is het inderdaad ook bijna altijd dit recept. Die andere met paprikasaus is ook echt lekker als je nog een beetje variatie wil ๐Ÿ˜‰

 3. Mirne

  Oeh! Ik zag de rocky road ijstaart, en ik maakte laatst voor het eerst rocky road, maar als ijstaart lijkt het me nog veel lekkerder!

  1. Sanne Arts

   Ja die moet je echt een keer proberen Mirne! Zoals je leest onder de reacties is ie bij meerdere mensen favoriet, echt een aanrader dus!

 4. Ria

  Ha Sanne,

  Een half jaar bestaat je blog alweer, proficiat. Ik weet dat je er enorm veel plezier aan beleeft.
  Je hebt er zo veel lekkere recepten opstaan, dus dat wordt moeilijk kiezen.
  De foreltartaar is erg lekker, maar ook de paprikasoep, die ik vaak maak blijf ik heerlijk vinden.
  De rode pesto heb ik ook al erg vaak gemaakt en het ananas bleekselderij appelsap vond ik verrassend lekker.
  Maar voor mij is de winnaar de ( Tony`s chocolonely) chocoladetaart met rood fruit, die ik voor mijn werk gemaakt heb, daar heb ik zoveel complimenten op gekregen, vooral van mijn baas, die heeft het er nog steeds over ( en dat is nooit verkeerd natuurlijk)
  Veel succes en plezier nog met het bloggen.

  1. Sanne Arts

   Dank je wel mam! Gelukkig zorg jij af en toe ook voor de nodige inspiratie, je rode kool staat lekker te pruttelen…
   Hahaha ja die taart heeft flink wat extra bezoekers opgeleverd ๐Ÿ˜‰

  2. Annette

   Inderdaad Ria, wat was dat een heerlijke taart zeg. Het water [chocola] loopt me nu alweer in de mond.
   Complimenten voor de kok, dus eigenlijk voor jullie beide dan !

   1. Sanne Arts

    Ja ik hoorde inderdaad van mama dat hij goed in de smaak viel ๐Ÿ™‚

 5. Sophie

  Hoi Sanne,
  Dat heb je mooi voor elkaar nummer 198! Gefeliciteerd! Ondertussen heb ik al wat recepten van jou blog geprobeert en stuk voor stuk is de smaak steeds voortreffelijk!
  Voor mij op nummer 1, de herfstrisotto! Waarom? Dit is de lekkerste risotto die ik ooit op heb. Daarnaast was het heerlijk dat jij hem voor ons gekookt had en nu ik heb gezien hoe je dat doet, heb ik er alle vertrouwen in dat ik die ook kan maken. Ik kan nu de pakjes en zakjes voor risotto gewoon in de supermarkt laten staan en een super lekkere risotto zelf maken met alleen maar verse ingrediรซnten ๐Ÿ™‚ ook is het een recept dat geschikt is voor kinderen, door de lekker zachte smaak. Pim heeft er echt van zitten smullen!
  Ohw en de laatste reden, waardoor hij ook favoriet is. Als je meerdere eters krijgt en iemand is vegetarisch dan kan je heel makkelijk een vegetarische portie maken. Dus hoef je niet meer dubbele gerechten te koken of iedereen vegatarisch te laten eten.

  Op naar de top 100!!!

  1. Sanne Arts

   Hey Sophie,
   Dank je wel voor je lieve reactie ๐Ÿ™‚ Wat leuk om te horen dat dit de lekkerste risotto was die je ooit gehad hebt, ga er een beetje van blozen! Goed om te horen dat ie ook bij Pim in de smaak viel!
   Inderdaad op naar de top 100, maar dat gaat nog wel even duren denk ik…
   Tot snel!

 6. Dannie

  Hoi Sanne,

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je ‘verjaardag’. Ik vind het elke keer erg leuk alle recepten te zien. Ze zien er allemaal heel lekker uit. Om te weten wat het lekkerste is, moet je ze eigenlijk allemaal uitgeprobeerd hebben… dat is nog niet zo eenvoudig. De gevulde komkommers vallen hier in elk geval wel in de smaak. Ook de paprikasoep is erg lekker. En we moeten nog heel veel gaan uitproberen!
  Groetjes van Dannie

  1. Sanne Arts

   Hoi Dannie,

   Dank je wel! Ik kan me voorstellen dat alles proberen wat veel tijd kost ๐Ÿ˜‰
   De komkommers zijn inderdaad lekker simpel maar wel lekker en staan hier ook vaak op tafel bij een feestje.

   Groetjes, Sanne

 7. Marieke

  Oehh die wil ik wel winnen, want dan kunnen ze mooi mee in mijn koffer naar Montrรฉal! Kan ik Tony’s daar ook mooi promoten…., ahhhh toeeeee….! Maar ik zal ook nog even echt aan de prijsvraag meedoen: mijn favoriete recept is de quiche met chorizo, broccoli en puntpaprika, waarvan ik nog lekker 2 stukjes in de vriezer heb liggen. Daarnaast vond ik de “Home made ice tea” ook een topper, want daar heb ik het hardste om moeten lachen ๐Ÿ˜‰ Heel veel succes nog chick, keep up the good work!

  1. Sanne Arts

   Promotie in Canada zou natuurlijk mooi zijn..
   En die quiche is idd lekker! Al vind ik jouw courgette quiche ook nog steeds een topper, die ga ik binnenkort maken!

 8. Bonnie

  Hey Sanne,
  wat super dat je in de top 200 bent gekomen! Maar dat kan ook niet anders met al die heerlijke en mooi uitziende gerechten! Ben benieuwd wat er et komende half jaar nog allemaal bij gaat komen.
  Mijn favoriete recepten zijn er eigenlijk twee..
  de millionaire shortbread met zee zout. En de rocky road ijstaart. Eerst maakte ik altijd altijd ijstaart met mokka schuimpjes maar deze overtreft em zekers!!
  heel veel succes nog met et bedenken van heerlijke recepten!

  groetjes Bonnie

  1. Sanne Arts

   Hoi Bonnie,

   Wat leuk dat je me volgt :)! Dank voor de complimenten!
   Hmm je hebt wel 2 heerlijke recepten uitgekozen hahaha, die vond ik allebei ook verslavend lekker.

   Groetjes, Sanne

 9. Judith Berkers

  Het lekkerste tot nu toe is de paprika soep. Geproeft op de familiedag en was echt meeega lekker ( en vegetarisch…ook niet onbelangrijk). Greetzzz Judith

  1. Sanne Arts

   Dank je wel Judith! De soep is hier inderdaad ook populair.

 10. Rik

  Mijn favoriete recept is absoluut de Rocky road ijstaart, hier is heel de familie verslaafd aan de taart.
  Verder zou ik graag de chocolade smaken willen testen ben erg benieuwd !

  1. Sanne Arts

   Lekker is die he? Wij hebben vorige week het laatste stukje opgegeten maar ik heb eigenlijk altijd nog zin in een tweede stuk als ik die taart gegeten heb ๐Ÿ˜‰

 11. Janine

  Ik heb alleen je brie spinazie taartje nog maar gemaakt.
  Was voor de borrel op mijn verjaardag. Iedereen vond het lekker, missie geslaagd!
  Maar nu…..ik ben zo benieuwd naar de drop variant van Tony’s!
  Enne….gefeliciteerd met je mijlpaal!

  1. Sanne Arts

   Dank je wel!
   De drop is echt super lekker en het brie spinazie taartje maak ik inderdaad ook vaak met verjaardagen. Fijn dat iedereen het lekker vond ๐Ÿ™‚

 12. Sanne

  Ha San,
  Ik vond het paprikasoepje, wat je afgelopen oud&nieuw voor ons had gemaakt, wel erg lekker! Helaas moest ik wel heel lang wachten totdat je het receptje op je site hebt gezet;)
  Verder vind ik je quinoa salade ook een groot succes, heb het veel gemaakt afgelopen zomer en ook voor een grote groep mensen, bijvoorbeeld als de jaarclub kwam eten, is het makkelijk te maken.
  Ik ga nu maar eens kijken welk receptje van je site ik de volgende keer ga maken:) Iets met brie of geitenkaas denk ik;)
  X San

  1. Sanne Arts

   Hahaha ja daar moest je inderdaad even op wachten ๐Ÿ˜‰
   Leuk dat de quinoa salade ook zo goed in de smaak viel!
   De brie spinazie taartjes zijn wel wat voor jou ๐Ÿ˜‰

   1. Sanne

    Jaa, dat receptje ligt al een tijdje uitgeprint in de keuken en staat ondertussen te springen om gemaakt te worden;) X

 13. Annette

  Hoi Sanne,

  Wat knap zeg dat je in de top 200 staat! Maar ja dat is ook niet gek met deze recepten hoor.
  Ik heb nog niet veel recepten gemaakt, maar er staan er verschillende op mijn ” things to do” lijstje!
  Ik ben ook helemaal geen chefkok, dus ik ben met een simpel gerechtje begonnen en dat is je ei-bieslook salade. Lekker simpel, maar ik kreeg toch veel complimentjes met de verjaardag hoor!
  as vrijdag heeft ons zoontje zijn kinderfeestje en wil ik de rocky road taart gaan maken, maar ik ben bang dat de kinderen dan helemaal stuiteren door de chocolade, dus nog maar een alternatief gaan bedenken 9of misschien heb jij een idee??)

  Succes met je blog, enne ik zie de chocola graag deze kant opkomen ๐Ÿ˜‰
  Groetjes Annette

  1. Sanne Arts

   Hmmm de rocky road is wel echt lekker hoor (kijk maar naar de favorieten hier onder ๐Ÿ˜‰ ) en die kun je prima nu al maken en tot vrijdag in de vriezer bewaren.
   Maar iets minder suiker is de kwarktaart met aardbeien (kun je ook vervangen voor ander fruit) en je kunt natuurlijk ook nog altijd voor een van de gezonde baksels gaan maar met een verjaardag vind ik dat een beetje ongezond best mag ๐Ÿ˜‰
   Veel plezier vrijdag en alvast gefeliciteerd met je zoontje!
   Groetjes, Sanne

 14. Mark

  Hmmm lastig…. Ik ga toch echt voor mijn all time favorite: de Griekse Lamsburgers!

  1. Sanne Arts

   Dat verbaast mij niets ๐Ÿ˜‰

 15. annette

  Bedankt Sanne, maar Tijn heeft de taart ook zien staan, dus t wordt nu echt de rocky road taart!

  1. Sanne Arts

   Leuk om te horen ๐Ÿ™‚ Ik ben benieuwd wat jij, Tijn en de rest van de kids er van vinden!

 16. Marie-Louise

  Hoi Sanne

  Wat knap dat jij je doel al binnen een half jaar bereikt hebt. Jouw gerechten zien er dan ook altijd super goed uit.
  Het toprecept voor mij is dan ook Chocoladetaart met rood fruit .
  Een paar weken geleden hadden we onze overburen uitgenodigd voor een kopje koffie of thee op zondagmiddag.
  Onze overburen zijn de zusters Ursuline van de Romeinse Unie, zes in getal.
  In de keuken van het klooster staat een echte Mina bakgraag. Ook wist ik dat ik deze dames niet een limburgse vlaai of taart van Broekmans zou kunnen voorzetten.
  Daarom de chocolade taart gebakken. Nou Sanne ze vonden hem hemels, om op te stijgen, aldus de zusters.

  Veel succes, groetjes Marie-Louise

  1. Sanne Arts

   Wat leuk om te horen! Dank je wel Marie-Louise!!

 17. tabitha

  ooh die wil ik heel graag voor bij ons op de groep! mijn favoriet is choco straciatella taart met kersen.. dat heeft even geduurd aangezien ik een tijdje zeg maar wat problemen had met eten.. toen was de gezonde carrot cake favo ๐Ÿ˜‰ maar mijn angsten overwonnen en nu ga ik toch lekker voor de wat ongezondere taart op zijn tijd. nu ik andere mensen er mee help zou ik graag voor in de variatiebox deze choco willen winnen, lijkt me fantastisch en dat vinden de meiden over een tijdje ook hoop ik, dat is mijn streven ๐Ÿ™‚

  1. Sanne Arts

   Hoi Tabitha,

   Wat leuk om te horen dat de straciatella taart jouw favoriet is!
   Ik maak ‘m zelf ook graag als is het recept wel even wat werk.
   En de gezonde carrot cake is inderdaad ook een topper, die ga ik zelf binnenkort ook maar weer eens maken ๐Ÿ˜‰
   Fijn om te horen dat je weer alles kan eten ๐Ÿ™‚

   Groetjes, Sanne

 18. Janneke

  Hoi Sanne ! Gefeliciteerd ! Wat ben ik trots op je… Ik vind t erg moeilijk om รฉรฉn recept te kiezen uit al die heerlijkheden die voorbij zijn gekomen. Maar omdat t nu zaterdagochtend is, en รฉcht herfstweer buiten, ga ik nu voor de wentelteefjes…. Alleen al door de nostalgische geuren die mijn huisje bedwelmen maakt t heerlijk om onder het genot van een kopje thee, lekker door het raam naar buiten te staren terwijl ik geniet van mijn knapperige verwennerij…

  1. Sanne Arts

   Hoi Janneke,

   Dank je wel voor het compliment ๐Ÿ™‚
   Leuk om te lezen dat je de wentelteefjes graag maakt! Nostalgische recepten zijn soms gewoon onverslaanbaar ๐Ÿ˜‰

   Groetjes, Sanne

 19. Annemien

  Hoi Sanne,
  Wij hebben de pompoen quiche en de pittige pasta geprobeerd, waarbij de pasta nu mijn favoriet is. Verrassend lekkere smaak door de romige paprika saus.
  Voor komende week staat de herfst risotto en de quinoa salade op de planning, wordt vast weer smullen!

  1. Sanne Arts

   Hoi Annemien,

   Wauw wat leuk om te horen dat je zoveel recepten probeert!
   De pasta is idd erg lekker en snel klaar, wel zo handig voor na een drukke dag ๐Ÿ˜‰

   Groetjes, Sanne

 20. Annelotte

  Oeh, nog net op tijd terug van vakantie om mee te doen :). Gaaf dat je nu al in de top 200 staat! Ik heb zelf 2 favoriete recepten tot nu toe: de quinoa salade met gerookte zalm en de aardbei rabarber cake. Beiden heb ik al verschillende keren gemaakt en ze blijven lekker! Lekker en gezond gaan prima samen :). Succes met je blog!

  1. Sanne Arts

   Inderdaad nog precies op tijd ๐Ÿ™‚
   Hopelijk heb je een lekkere vakantie gehad!
   Gezond en lekker gaan idd prima samen dus beide recepten staan hier ook vaak op het menu.
   Leuk om te horen dat jij ze ook regelmatig maakt!
   Groetjes, Sanne

 21. Jessie

  Lieve Sanne, allereerst gefeliciteerd, je blog is echt geweldig! Ik ga zonder twijfel voor de scones, want die wilde ik al zo lang maken… Binnenkort macarons?! Keep on cooking! X Jessie

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor het compliment ๐Ÿ™‚ Ik had wel gedacht dat je voor de scones zou gaan ๐Ÿ˜‰
   Macarons staan inderdaad nog op mijn (veel te lange) to bake lijst, dus wie weet zie je ze binnenkort een keer terug…

 22. Lies van Elsen

  Hallo Sanne
  Even laten weten dat ik jouw heerlijke recept Venkel Erwten soep gemaakt heb.
  Hij was heerlijk,en voor herhaling vatbaar.
  Nog gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
  Groetjes Lies

  1. Sanne Arts

   Hoi Lies,

   Dank je wel! Wat leuk om te horen!
   Fijn dat de soep in de smaak viel ๐Ÿ™‚

   Groetjes, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>