«

»

sep 25

Watermeloen carpaccio

watermeloen-carpaccio-met-logo

Ingrediënten voor 3 personen:
•    ¼ watermeloen
•    40g wasabi rucola
•    100g zachte geitenkaas
•    Versgemalen peper naar smaak

Schil de watermeloen en snijd in dunne driehoekige plakken. Dep een beetje droog met keukenpapier en verdeel over 3 bordjes.

Was de wasabi rucola en verdeel over de watermeloenplakken. Verkruimel de geitenkaas hierover en bestrooi met versgemalen peper naar smaak. Serveer direct.

 

Na de slechte zomer worden we gelukkig nog getrakteerd op een mooie nazomer. Wat mij betreft kan die niet lang genoeg duren! Heerlijk om nog even lekker in de zon te ontbijten, lunchen of avond eten en te sporten. Ook qua eten ga ik nog even voor zomerse gerechten nu dat nog kan. Deze watermeloen carpaccio is daarvoor perfect. De smaken zijn heerlijk bij elkaar en het gerecht staat binnen no time op tafel. Het beste kun je deze carpaccio wel direct serveren want anders trekt het sap van de watermeloen in de sla en de geitenkaas en dat is toch minder lekker. Geniet van de laatste zomerse dagen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>