Ananas komkommer paprika sap

Ananas komkommer paprika sap foto logo

Ingrediënten voor 1 glas sap
•    1/4 ananas
•    1/3 komkommer
•    1/2 rode paprika

Voor dit recept heb je een sapcentrifuge nodig.

Haal de kern uit de ananas en verwijder de schil. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Doe alle ingrediënten in de sapcentrifuge en laat die het werk doen.

Serveer direct, dat is het lekkerst. Eventueel kun je dit sap ook invriezen in een flesje of 1 dag, goed afgesloten, in de koelkast bewaren.

 

Zoals wel vaker gezegd begin ik iedere dag met een vers geperste groentesap. Deze variant ontdekte ik nog niet zo lang geleden. Het is een lekker zoet sapje en daarmee perfect voor mensen die net beginnen met het drinken van groentesap. De ananas en paprika vullen elkaar erg goed aan. Een paprika in een groentesapje is namelijk vrij scherp maar dit wordt opgeheven door het zoete van de ananas. De komkommer zorgt voor een frisse toevoeging. Kortom, dit ananas komkommer paprika sap is het perfecte drankje voor een goed en gezond begin van je dag!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.