April begon waar maart eindigde, namelijk op huwelijksreis. Daarover heb je dinsdag al alles kunnen lezen dus daar zal ik nu niet verder over uitwijken. Op maandagochtend 11 april landden we weer op Schiphol. Gelukkig was het heerlijk weer dus nadat we onze koffers hadden uitgepakt en onze koelkast hadden aangevuld gingen we lekker op het terras in de zon zitten. Heerlijk nog even genieten! ’s Avonds maakten we een lekkere sushibowl. Tijd om weer even gezond te eten.
De rest van het weekend was lekker rustig en bekeken we met familie nog wat trouwfoto’s. Voor het eerst in weken had ik weer eens zin en tijd om te sporten dus ik ging een klein rondje hardlopen. Ook maakte ik een paar nieuwe recepten waaronder de Edamame loempia’s van afgelopen week en een lekkere red velvet taart (morgen online!) voor op kantoor.
Er volgde een drukke week op kantoor. ’s Avonds werkte ik veel aan mijn blog, ik kookte weer eens met rabarber (love it!) en ging nog lekker sporten en eten met vriendinnen. Aan het einde van de week had ik 2 dagen cursus waarbij ook nog even hardgelopen werd en we heerlijk aten bij Swarte Ruijter.
En toen was het alweer weekend. Nadat ik vrijdag thuis kwam van mijn cursus was ik behoorlijk moe en dus deed ik het lekker rustig aan. Zaterdag stond ik in de keuken om te experimenteren met nieuwe recepten en ’s avonds hadden we een feestje. Op zondag had ik een gezellige dag met vriendinnen in Nijmegen. We speelden een escape room en gingen lekker borrelen en eten bij Mi barrio. Top!
Vanavond gaan wij een kookworkshop volgen bij De Librije (cadeau voor ons huwelijk) dus april eindigt ook nog eens hartstikke goed. En over hoe die workshop was, daar lees je natuurlijk alles over in de behind the scenes van volgende maand…