Coleslaw

Ingrediënten voor 1 flinke bak:
– 4 eetlepels skyr
– 2 eetlepels mayonaise
– 2 theelepels kerriepoeder
– Flinke hand verse peterselie, fijn gehakt
– 400g gesneden spitskool
– 300g julienne gesneden wortel

Neem een grote bak. Meng daarin de skyr met de mayonaise, het kerriepoeder en de peterselie. Meng hier vervolgens de spitskool en wortel doorheen. Goed roeren totdat de dressing goed verdeeld is over de groentes. Bewaar de coleslaw afgedekt in de koelkast tot gebruikt.

Sinds ik kinderen heb, kies ik steeds vaker voor gemak. Dus ik koop bijvoorbeeld gesneden groentes. Niet altijd overigens, maar wel als ik weinig tijd heb. Voor Mark zijn verjaardag in augustus nodigden we best wat mensen uit en we vonden het wel gezellig als die konden blijven eten. Als bijgerecht maakte ik deze snelle Amerikaanse coleslaw. Super lekker voor bij een barbecue of op een broodje. Wij aten ‘m in combinatie met pulled chicken op een broodje. Het recept daarvoor deel ik morgen met je. Maar ik weet zeker dat ie ook heerlijk is bij deze pulled pork bijvoorbeeld.


1 ping

  1. […] Coleslaw […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.