Framboos trifle met eierkoek

Framboos eierkoek trifle met logo

Ingrediënten voor 1 persoon:
•    1 eierkoek
•    4 eetlepels Griekse yoghurt
•    3 eetlepels frambozencurd (of jam)

Maak eerst de frambozencurd volgens dit recept. Dit kun je al eerder doen, de curd is ongeveer 3 weken houdbaar wanneer je ‘m goed afgesloten in de koelkast bewaard.

Wil je zelf eierkoeken bakken (heel gemakkelijk)? Dat kan volgens dit recept.

Scheur de eierkoek in stukjes. Doe ongeveer de helft hiervan in een glas. Verdeel hierover de helft van de yoghurt en de frambozencurd. Ga verder met wederom een laag eierkoek, yoghurt en frambozencurd. Serveer direct!

 

Zoals ik gisteren al zei stond een trifle met eierkoek al een tijdje op mijn lijstje. Vorige week bakte ik zelf eierkoeken. Ik had nog frambozencurd staan van de victoria cake dus de smaak was snel bepaald. Dit is een heerlijk fris dessert wat je goed kunt voorbereiden en lekker snel klaar is als je de eierkoeken en frambozencurd vooraf klaar maakt. Ik at deze framboos trifle met eierkoek uiteindelijk als ontbijt omdat ik ’s ochtends beter licht had voor de foto. Om er voor te zorgen dat ik niet binnen een uur weer trek zou hebben voegde ik er nog wat havermout aan toe. Ook erg lekker 🙂


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.