Gevulde champignons uit de oven

Gevulde champignons logo

Ingrediënten voor 10 champignons:
•    10 champignons
•    10 theelepels kruidenkaas

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

Snijd de steeltjes uit de champignons en vul iedere champignon met een theelepel kruidenkaas. Breng eventueel verder op smaak met wat versgemalen peper. Zet de champignons in een ovenschaal en bak circa 10 minuten in het midden van de oven.

Serveer direct.

 

Ik houd van simpele en lekkere hapjes. Deze champignons zijn daar een goed voorbeeld van. Ze zijn ideaal als amuse of als hapje bij de borrel. Je kunt het prima voorbereiden, dan zet je het ovenschaaltje gewoon nog even in de koelkast tot gebruik. Maar ze zijn natuurlijk ook on the spot zo gemaakt.  Dus als jij nog een lekker hapje zoekt voor met Oud & Nieuw is dit zeker een goed idee! Wij gaan het zelf vieren met vrienden en iedereen maakt hapjes. Wij nemen de bruschetta’s met rode ui chutney en geitenkaas van gisteren mee samen met deze gevulde champignons uit de oven.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.