Italiaanse burgers

Ingrediënten voor 2 personen:
•    2 Italiaanse bollen
•    2 black angus burgers
•    Scheutje olijfolie
•    4 theelepels truffel mayonaise
•    2 handjes rucola sla
•    Handje verse basilicum
•    4 roma cherry tomaatjes (romaatjes)
•    2 plakken parmaham
•    30g Parmezaanse kaas

Bak de burgers in de koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Ondertussen snijd je de broodjes open. Besmeer beide kanten van ieder broodje met een theelepel truffel mayonaise.

Hak de basilicum grof, snijd de romaatjes in kwarten en snijd de kaas in dunne schijfjes.

Beleg de onderste helften van de broodjes ieder met een hand rucola, gevolgd door de helft van de romaatjes, de helft van de basilicum en een plak parmaham. Verdeel tenslotte de kaas over de broodjes.

Wanneer het vlees klaar is, leg je dat op de kaas en serveer je de Italiaanse burgers direct.

 

Eind mei vertelde ik je al over onze verslaving aan Italiaanse broodjes. Nadat we die eind april weer eens aten in het weekend besloten we van de restjes eens een variant met hamburgers te maken. Zo ontstond dus het recept voor deze heerlijke Italiaanse burgers. Mark noemde het zelfs de beste burger die hij ooit gegeten had en ook ik vond ‘m erg lekker. Dit recept is dus zeker een must try voor iedere burger liefhebber en laten we eerlijk zijn, wie is dat nou niet? 😉   


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.