Lieve lezers,
24 december, nu staat Kerst toch echt voor de deur 🙂 De afgelopen weken heb ik mijn best gedaan jullie te inspireren met nieuwe én oude kerstrecepten, heb ik jullie uitgebreide kerstmenu’s gegeven en de nodige tips om tijdens de feestdagen een bijzondere en lekkere maaltijd op tafel te zetten zonder stress. En nu is het alweer bijna tijd voor die lekkere kerstmaaltijd.
Zelf heb ik vanavond een bring your own kerstdiner met mijn schoonfamilie. Mark en ik verzorgen de amuses en het dessert. Voor de amuses maken we een van onze favorieten: parmaham met geitenkaas uit de oven. Voor het dessert proberen we een nieuw receptje uit wat bij succes volgend jaar bij de kerstrecepten zeker terug gaat komen. Eerste Kerstdag mogen we gezellig aanschuiven bij mijn familie aan de gourmet en Tweede Kerstdag duik ik samen met mijn moeder de keuken in.
Via deze weg wil ik jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen! Geniet van alle lieve mensen om je heen, de gezelligheid en hopelijk ook het eten. Mocht je een gerecht of zelfs menu van Uit de pan van San op tafel zetten dan vind ik het uiteraard erg leuk om te horen of het in de smaak is gevallen! En ik wil meteen ook even van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken voor het volgen van mijn blog het afgelopen jaar! Uit de pan van San is ontzettend hard gegroeid en ik blijf me verbazen over hoe massaal jullie de website bezoeken. Het is super leuk om jullie reacties, mailtjes, Instagram foto’s en Facebook berichtjes te zien en te horen. Voorlopig is de lijst met inspiratie nog lang en vind ik het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn dus ik blijf jullie nog wel even vervelen 😉
Merry Christmas!
Liefs, Sanne
4 reacties
Naar het reactie formulier
Hallo Sanne, voor jou ook heel fijne en mooie kerstdagen gewenst.
Auteur
Dank je wel!
Bedankt voor alle lekkere inspiratie afgelopen dagen. Zal niet alles gaan maken 😉 maar we gaan wel genieten! Hele fijne dagen voor jou en je familie en ik zie in 2016 jaar graag weer vele lekkere recepten!
Auteur
Dank je wel voor je super lieve berichtje! Dat komt helemaal goed in 2016 😉