Tortilla truffel pizza

Wrap truffel pizza met logo

Ingrediënten voor 2 personen:
•    4 tortilla’s
•    6 eetlepels mascarpone
•    3 theelepels truffel tapenade
•    250g kastanje champignons
•    12 plakken parmaham
•    8 handjes geraspte kaas
•    75g rucola

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).

Meng de mascarpone met de truffeltapenade. Verdeel dit mengsel over de tortilla’s.

Snijd de champignons in dunne plakjes en bak ze in circa 5 minuten met een scheutje olijfolie in de koekenpan. Verdeel de champignons over de tortilla’s. Beleg met de plakken parmaham en bestrooi iedere tortilla met 2 handjes geraspte kaas.

Bak de tortilla’s circa 7 minuten in het midden van de oven. Verdeel de rucola over de tortilla truffel pizza’s.

 

Tortilla pizza’s zag ik de laatste tijd regelmatig voorbij komen op social media. Het leek mij een heel goed idee. Lekker snel en nog best gezond ook als je het vergelijkt met een reguliere pizza. Hoog tijd dus om hier zelf eens mee te experimenteren. We besloten onze favoriete variant van de pizzeria na te maken en daarmee te gaan voor een tortilla truffel pizza. Wij vonden ‘m super lekker en het grote voordeel van op deze manier pizza maken is dat het super snel klaar is. Echt een aanrader dus!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.