«

»

jul 20

5 tips voor een zomer picknick

We hebben er een hele tijd op moeten wachten maar hopelijk is de zomer nu dan toch eindelijk aangebroken. En dat betekent lekker naar buiten toe! En wat is er nu leuker dan in de zon lekker picknicken? Daarom vandaag 5 tips voor een zomer picknick.

1. Zelfgemaakte limonade

Met warm weer kun je niet genoeg drinken. Hoewel ik zelf altijd veel en graag water drink mag het voor een picknick wel een beetje feestelijker. Maak daarom je eigen limonade en neem deze in een thermosfles met veel ijsblokjes erbij mee naar het park. Plastic glazen en rietjes mee en genieten maar!
Quinoa salade logo
2. Quinoa salade
Een lekkere salade mag bij een picknick natuurlijk niet ontbreken. Deze quinoa salade is daarvoor wat mij betreft ideaal! De smaak is heerlijk en dit is echt een salade die je prima even buiten de koelkast kunt hebben staan zonder smaak of kwaliteit te verliezen. En dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt als je gaat picknicken. Neem schaaltjes en lepeltjes mee om de salade te serveren.
Krabrolletjes-met logo
3. Krabrolletjes met mango chutney
Bij een picknick horen natuurlijk lekkere hapjes. Deze krabrolletjes zijn bijzonder van smaak en heerlijk fris. En ook fijn: je kunt ze heel goed uit de hand eten. Neem de mango chutney in een apart bakje mee en laat iedereen lekker dippen.
Peppadew post
4. Gevulde pepertjes
Deze gevulde pepertjes zijn een van mijn favoriete snacks. En het fijne is, ze zijn ook goed te bewaren en dat is handig voor een picknick. Gezellige prikkertjes in de tas en happen maar.
passievrucht maanzaad muffins met logo
5. Passievrucht maanzaad muffins
Het liefst wil je je picknick natuurlijk afsluiten met iets zoets. Wel zo handig als je dat lekker uit de hand kunt happen. Deze passievrucht maandzaad muffins zijn daarvoor perfect en ook nog eens heerlijk van smaak! Stop wel tandenstokers in je tas want de maanzaadjes gaan een beetje tussen je tanden zitten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>