«

»

mei 06

Banaan chocolade tosti

Ingrediënten voor 2 sandwiches:  
•    4 dikke plakken wit brood
•    6 eetlepels hazelnoot chocoladepasta
•    1 banaan

Besmeer het brood met de chocoladepasta. Snijd de banaan in plakjes en verdeel over 2 van de boterhammen. Beleg met de andere boterham.

Grill het brood in een panini ijzer, tosti ijzer, in de oven of in een (grill)pan totdat het brood goudbruin is.

Snijd de banaan chocolade tosti diagonaal door midden en serveer direct.

 

Zoals ik schreef in het recept van de tuna melt zijn wij sinds begin dit jaar steeds meer aan het experimenteren met variaties in ons panini ijzer. Inmiddels hebben we het wat ons betreft perfect brood hiervoor gevonden (liefde & passiebrood van AH, ongesneden) waarmee je tosti altijd zo’n heerlijk krokant korstje krijgt. Naast een hoop hartige tosti’s wilde ik begin februari ook eens met iets zoets experimenteren. Aangezien je op crêpes vaak de combinatie van banaan met chocolade ziet leek me dit ook wel iets voor een tosti. En inderdaad, deze banaan chocolade tosti is echt super lekker. Helemaal niet gezond, maar in het weekend mag dat af en toe best toch?! Ik vind in ieder geval van wel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>