«

»

mrt 07

Behind the scenes: februari 2017

Februari was de maand waarin onze baby geboren zou worden. Dat beloofde veel goeds… Maar we begonnen de maand gewoon nog met z’n tweetjes en op 1 februari vierden we ons 9 jarig jubileum. We gingen heerlijk uit eten bij “De Liefde”, een restaurantje in de buurt.

Verder ging ik in die eerste helft van februari nog lekker sporten, koffiedrinken met vriendinnen, schreef ik nog wat blog artikelen, ging op kraamvisite bij een vriendin, maar lag ik ook veel op de bank want ik had veel last van voorweeën en harde buiken.

Op 10 februari kwamen mijn ouders langs en tot mijn grote verbazing was als verrassing mijn broer meegekomen die in het buitenland woont. Super leuk om hem weer te zien! Maar nu moest de baby natuurlijk niet meer te lang blijven zitten… En alsof ie er op gewacht had begonnen die avond de weeën en werd op 11 februari (precies op de uitgerekende datum) ons zoontje Dex geboren.
Wij waren (en zijn nog steeds!) natuurlijk helemaal in de wolken en super blij met de komst van ons lieve mannetje. De tweede helft van februari stond dan ook vooral in het teken van knuffelen met Dex, kraamvisite én het eten van alles wat al die tijd niet mocht. Hoewel ik dat 9 maanden geen enkel probleem vond, begon ik die laatste paar weken van mijn zwangerschap steeds meer trek te krijgen in al die dingen. Op de dag na mijn bevalling aten we dan ook broodjes filet americain en bestelden we sushi als avondeten. In de dagen erna volgde nog menig ander “verboden” gerecht, waaronder deze quinoa met zalm, sushi bowl en steak tartare. Zo lekker allemaal!

Hoewel het thuis inmiddels redelijk onder controle is kom ik nog niet heel veel aan bloggen toe. Vanaf eind maart staat er echter wel al het een en ander aan artikelen ingepland en wel heb ik sinds de geboorte van Dex alweer wat nieuwe recepten gemaakt en gefotografeerd. We zullen zien wanneer ik de recepten uit ga werken om op de website te zetten…


6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Cornelieke

  Wat een mooi mannetje. Gefeliciteerd. Geniet lekker van deze prachtige periode, ook al is het soms best zwaar met die gebroken nachten etc. Als ze later groot zijn, ben je dat allang weer vergeten en herinner je je vooral het mooie van het ontdekken van je kind. Hele fijne tijd met elkaar!

  1. Sanne Arts

   Bedankt voor je lieve berichtje!’
   Gelukkig ervaren we het tot nu toe nog niet echt als zwaar maar zijn we vooral heel erg aan het genieten 🙂

 2. Susan

  Gefeliciteerd met de geboorte van Dex! Lekker van genieten, dan maar wat minder recepten, je hebt een mega index lijst dus iedereen red zich wel 😉 Veel geluk samen!🎈🍼

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je lieve berichtje!
   Er zijn idd nu eerst even andere prioriteiten ja 😉

 3. Willy

  Proficiat met jullie mooie zoon Dex. Geniet er van en neem de tijd om weer helemaal aan te sterken.
  Een zonnige toekomst gewenst en hou in gedachten, de volmaakte ouders moeten nog geboren worden.
  Veel liefs, WILLY

  1. Sanne Arts

   Bedankt voor je lieve reactie!
   En bedankt voor de wijze woorden 🙂 Soms twijfel je toch wel echt een beetje aan jezelf als beginnende ouders 😉
   Maar we genieten er gelukkig nog wel steeds enorm van. Het is zo’n lief en vrolijk mannetje!
   Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>