«

»

jan 31

Behind the scenes: januari 2016

Een nieuw jaar, het voelt toch altijd een beetje als een frisse start. Hebben jullie dat ook? Mijn jaar begon in ieder geval erg relaxt. Mark en ik gingen brunchen bij Boulangerie 1072 bij ons om de hoek terwijl onze schoonmaakster kwam poetsen. Lekker luxe! Vervolgens had ik een heerlijk rustig weekend bij mijn ouders en ging ik met een vriendin een dagje naar de sauna. Op zondag ging ik voor het eerst sinds 3,5 week weer eens sporten. Dat viel niet tegen! Ik liep 5 km hard en op mijn net nieuwe schoenen bleek dat ook nog vrij snel te gaan dus ik was trots op mezelf.

IMG_0930 IMG_1197

De eerste maandag van het nieuwe jaar was een bijzondere dag. Die avond gingen namelijk alle trouwkaarten in de enveloppen om verstuurd te worden. We hadden ze in december helemaal zelf ontworpen en waren er stiekem best een beetje trots op. Gelukkig kregen we veel leuke reacties 🙂

De rest van de week was het heel erg druk en hectisch op kantoor waardoor er van mijn goede voornemen om meer te gaan sporten weinig terecht kwam en ik m’n sportles helaas moest cancelen. In het weekend haalde ik dat dus maar even in met 2 zware lesjes. Verder werd er dat weekend veel gekookt: champignon ragout op toast, spitskoolsoep, gevulde uien, lemon curd, grapefruit curd, grapefruit meringue taartjes met pit en nog iets lekkers met de lemon curd maar dat recept bewaar ik nog even voor het voorjaar. Ook deden we nog wat dingetjes voor de bruiloft. En gingen we lekker schaatsen en warme chocolademelk drinken bij het Museumplein. Helaas crashte dat weekend ook onze computer waardoor ik even niets nieuws online kon zetten.

IMG_1199 IMG_1020

Na wederom een hectische werkweek begon er donderdag een mooi avontuur. Toen vloog ik namelijk voor mijn werk naar Ghana om daar de cacaoplantages te bezoeken! Een hele bijzondere ervaring waar ik nog steeds van onder de indruk ben. En wat ontzettend mooi om te zien dat we als Tony’s echt een verschil kunnen maken voor de boer. Nu ben ik nog trotser dat ik bij zo’n tof bedrijf mag werken! En over werk gesproken: daar kwam deze maand leuk nieuws! Na 3 jaar in sales gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe stap. Dus vanaf 1 maart ga ik me bezig houden met alle ingrediënten van onze chocolade. Heel gaaf, heb heel veel zin om aan deze uitdaging te gaan beginnen!
IMG_1128
Het weekend was ik nog in Ghana en werd er dus weinig gekookt, maar op maandag compenseerde ik dat door het maken van deze heerlijke curry. Helaas hadden de malariapillen geen best effect op mijn buik en was ik vanaf maandag helemaal niet lekker. Irritant!

IMG_1206 IMG_1205
Nog maar net terug van de ene reis, was het alweer tijd voor de volgende. Mark en ik gingen namelijk een weekend naar Stockholm! Dit was mijn verjaardagscadeautje van Mark en het was super relaxt! We hebben ontzettend lekker gegeten en een beetje door de stad geslenterd. Binnenkort volgt er nog een artikel met leuke tips dus mocht je nog plannen hebben om ook die kant op te gaan, houd dan het blog in de gaten.

De laatste week van januari was nog steeds vrij hectisch op werk maar het lukte me toch om redelijk op tijd weg te gaan zodat ik dit keer wel lekker kon sporten. Fijn! Dit weekend klusten we nog wat aan de versieringen voor de bruiloft en bezochten we de locatie nog een keer. Het komt nu toch wel snel dichterbij dus de kriebels beginnen al te komen 😉


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Peggy

  Superleuk San!!! Ga proberen hier ook n keer een gerecht van je klaar te maken, even kijken welke ingredienten ik kan vinden maar zo’n curry moet vast lukken 😉

  1. Sanne Arts

   Ja zo blijven we toch nog een beetje op de hoogte van elkaar :)!
   Hihi leuk! Voor een curry moet dat inderdaad zeker lukken lijkt me 🙂

 2. Jamie

  Niet gek die maand januari van jou met 2 trips! Super nice!!

  1. Sanne Arts

   Hihi, wel he?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>