«

»

aug 02

Behind the scenes: juli 2017

En toen was ook juli alweer voorbij. Jeetje wat vliegt de tijd zeg, zo cliché maar wel zo waar. Het was weer een drukke maand waarin ik vooral hard aan het werken en veel thuis ben geweest en dus weinig foto’s heb gemaakt…

Juli begon met een lang weekend want ik had mijn mamadag eenmalig gewisseld van woensdag naar maandag. Op zaterdag ging ik zoals gewoonlijk sporten en deden we het verder rustig aan. ’s Avonds kwamen er vrienden eten, gezellig! We maakten deze wraps met kip en avocado die weer erg succesvol waren. Als dessert maakte ik pavlova met zomerfruit. Op zondag kwamen mijn ouders langs waarvoor ik deze abrikozenkruimelvlaai maakte.

De week die volgde was erg druk op werk en ook ’s avonds zat het programma aardig vol met 2 borrels en een avondje sporten. Toch lukte het me nog om wat nieuwe gerechtjes te maken waaronder een caribische curry die je binnenkort online vindt. Ook bakte ik de witte chocolade cheesecake met aardbeien en browniebodem.

Het tweede weekend van juli begon met een relaxte vrijdagavond met z’n tweeën. Op zaterdag werd er weer gesport en aan het einde van de dag had ik met vriendinnen afgesproken. We gingen naar de pedicure (heerlijk!) en aten daarna een hapje bij Bar Baarsch, waar ik de borrelplank erg lekker vond maar het eten wat vond tegen vallen. Op zondag reden we naar mijn ouders toe want mijn broer kwam terug uit Taiwan. Wat een feest! Zo leuk om hem na al die maanden weer te zien, het was een top dag!

Het weekend werd gevolgd door wederom een drukke week. Op werk was het weer erg hectisch waardoor ik veel ’s avonds nog wat dingen aan het wegwerken was en ook vaak bij het ontbijt al achter m’n laptop zat. Niet echt de bedoeling en ik trok het ook niet meer zo goed. Gelukkig vond ik toch nog de tijd om een avond te gaan sporten om even te ontladen.

In het weekend kregen we een nieuwe auto, super fijn! Onze oude auto, een Peugeot 206, heeft altijd trouw dienst gedaan maar met Dex erbij was het niet echt ideaal want de kinderwagen paste niet in de kofferbak en de bijrijderstoel zat zo ongeveer in het dashboardkastje door de maxicosi. De nieuwe auto was echt een feestje dus op zondag zijn we meteen een roadtrip gaan maken zodat we ‘m allebei goed uit konden testen. De rest van het weekend deden we het lekker rustig aan. We maakten een flinke pan pasta met pesto roomsaus en een flinke pan nasi zodat ook de vriezer weer goed gevuld is voor de komende tijd. Tevens kreeg Dex dat weekend zijn eerste fruithapje want de groentes gingen er inmiddels erg goed in. Dus ook daarvoor werd er flink wat “meal prepping” gedaan tijdens het weekend.

Ook de week daarna was het weer super druk met werken. Ik was extra blij dat ik thuis was vooruit gewerkt had qua eten want er werden weer wat avondjes achter de laptop doorgebracht. Op mijn mamadag woensdag kwam de drukte er een beetje uit want ik had de hele dag barstende hoofdpijn. Toch maakte ik nog een frambozenspiegeltaart. Donderdag was het nog erger en voelde ik me eigenlijk alleen okay als ik plat lag en m’n ogen dicht had. Dat werd dus een dagje ziek thuis. Vrijdag ging ik wel weer werken maar voelde ik me nog steeds niet best dus dook ik ’s avonds opnieuw vroeg m’n bed in.

Want het weekend had weer leuke dingen op het programma staan. Zaterdag had ik vriendinnendag in Den Bosch. We gingen varen met een lunchboot, zaten lekker op het terras en gingen nog uiteten. Super gezellig om weer eens een hele dag met z’n allen te zijn en goed bij te kunnen kletsen met iedereen! Vanuit daar ging ik door naar vrienden in Vught die hun housewarming hadden. Mark en Dex waren daar al en we bleven met z’n drietjes slapen. Gezellig! Op zondag was het tijd voor een bezoek aan Mark z’n familie vanwege verjaardagen. Waar we ondanks de regen een geslaagde barbecue hadden; lekker!

De laatste week van juli was het nog steeds druk maar wel alweer wat beter. Op woensdag nam ik Dex mee naar Arnhem om te gaan lunchen bij een vriendin en haar zoontje. Gezellig! Op vrijdag had ik een presentatie op werk waar ook wat vrienden waren en besloten we na de borrel spontaan te gaan eten bij de Thai bij ons beneden. Het was wederom heerlijk! De rest van het weekend spendeerden we bij mijn familie want ook mijn vader was jarig. We deden het lekker rustig aan, fijn! Op zondagavond deden we weer de nodige voorbereidingen voor hapjes voor Dex en maakte ik een ontbijttaart voor mezelf (het recept komt half augustus online).

Op naar augustus, waarin hopelijk de zon weer wat meer zal gaan schijnen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>