«

»

dec 24

Fijne kerst!

Fijne feestdagen met tekst

Lieve lezers,

Ik wens jullie allemaal hele fijne en hopelijk ook smakelijke 😉 kerstdagen toe! Mocht je tijdens de kerstdagen een gerecht of zelfs kerstmenu van mijn blog serveren dan vind ik het natuurlijk erg leuk om te horen of het in de smaak viel.

Zelf hebben wij dit jaar iedereen bij ons thuis uitgenodigd met kerst aangezien ik weinig zin had om hoogzwanger het halve land door te reizen om alle familie te bezoeken. Vandaag krijgen we de schoonfamilie op bezoek en serveer ik kerstfudge bij de koffie, 3 amuses, coquilles als voorgerecht, varkenshaas met zoete aardappel puree als hoofdgerecht, een kaasplankje en frozen lime cheesecake met lime curd en munt als dessert.

Eerste kerstdag zijn we lekker met z’n tweetjes en gaan we niet te moeilijk doen. Na een uitgebreid ontbijt maken we er een heerlijk bankhang dagje van met tussendoor nog wat voorbereidingen voor maandag en eten we ’s avonds risotto en misschien nog wat restjes van kerstavond.

Tweede kerstdag komt mijn familie op bezoek en serveer ik bij de koffie dezelfde kerstfudge, wederom 3 amuses, gevulde portobello’s als voorgerecht, hazenbout met rode kool crumble en aardappelgratin als hoofdgerecht en hetzelfde dessert als kerstavond.

Maak er een gezellige kerst van en geniet van het extra lange weekend (of misschien zelfs wel je vakantie)!

Liefs, Sanne


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ria

  lieve Sanne,
  klinkt goed, wij verheugen er ons op bij jullie aan te schuiven.
  Altijd super lekker !!
  xxx

  1. Sanne Arts

   Dank je wel voor je lieve berichtje 🙂

 2. ria

  En wat was het allemaal lekker zeg,
  We hebben heerlijk gegeten, super gedaan samen met Mark
  Onze complimenten voor jullie beiden.

  1. Sanne Arts

   Dank je wel 🙂 Wat lief dat je dat ook nog even op de site zet!! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>