«

»

jan 14

Luxe brunch tosti

luxe-brunch-tosti-met-logo

Ingrediënten voor 1 persoon:
•    2 plakken zelfgesneden brood
•    2 eetlepels paprika feta dip
•    1 plak aubergine
•    4 plakjes mozzarella
•    2 roma trostomaatjes

Voor het beste resultaat gebruik je voor dit recept een panini of grill ijzer.

Grill de aubergine op het panini ijzer of in een grillpan.

Besmeer beide plakken brood met een eetlepel paprika feta dip en beleg 1 van de plakken met de mozzerella. Snijd de tomaatjes in plakjes en verdeel over de kaas. Beleg tenslotte met de gegrilde aubergine en leg de andere plak brood er bovenop met de besmeerde kant naar beneden.

Grill je luxe brunch tosti in circa 5 minuten goudbruin in het panini ijzer.

 

Afgelopen zomer kreeg Mark een panini ijzer voor zijn verjaardag. Dat apparaat wordt regelmatig gebruikt maar eigenlijk maken we er meestal gewoon simpele kaastosti’s in op regulier brood. Een paar weken geleden aten we in een lunch tentje een hele lekkere gegrilde sandwich met van dat lekker dikgesneden landbrood. Al snel was het idee geboren dat we daar toch echt zelf eens iets mee moesten in ons apparaat. Dus in het weekend van oud & nieuw kochten we zo’n brood en gebruikten dat om zelf bruschetta’s  mee te maken (ook echt een aanrader!). Bij het nieuwjaarsontbijt was er nog brood over en dus gingen we voor deze luxe brunch tosti. Echt super lekker en gezien de grote hoeveelheid groente ook nog best een gezonde start van je dag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>