«

»

nov 19

Mandarijn kruidnoot yoghurt

Ingrediënten voor 4 personen:
•    4 handjes kruidnoten
•    8 eetlepels Skyr
•    8 theelepels mandarijnen curd

Maak eerst de mandarijnen curd volgens dit recept. Ga pas verder met de rest van het recept wanneer de curd volledig is afgekoeld. Ook zelf kruidnoten bakken? Gebruik dan dit recept.

Neem 4 bordjes en verdeel de kruidnoten hierover in een mooie cirkel. Houd er 4 achter ter garnering.

Schep op iedere cirkel kruidnoten 2 eetlepels Skyr gevolgd door 2 theelepels mandarijnen curd. Garneer met een kruidnoot en serveer direct.

 

Sinterklaas is mijn favoriete feestdag van het jaar. Ik vind het altijd zo gezellig met de gedichten, kaarsjes aan en natuurlijk hoort dan ook iets lekkers te eten bij. Vaak heb ik al veel te veel ideeën voor Sinterklaas recepten voor het jaar erna als Sinterklaas nog niet eens het land uit is. Ook deze mandarijn kruidnoot yoghurt bedacht ik al een hele tijd geleden. Het is een snel en simpel recept maar smaakt super lekker en je komt er meteen mee in de Sinterklaas stemming.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>