«

»

sep 18

Pantosti met brie en appel

pantosti-met-brie-en-appel-met-logo

Ingrediënten voor 1 persoon:
•    2 boterhammen
•    ¼ appel
•    6 flinke plakjes brie
•    Scheutje olijfolie

Neem de eerste boterham en beleg met de plakjes brie. Zorg dat de hele boterham goed belegd is. Snijd de appel in 5 plakjes en verdeel deze over de brie. Beleg met de andere boterham.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tosti in circa 2 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Snijd door midden en serveer direct.

 

Een tijdje geleden aten wij wat restjes op de vrijdagavond maar zaten we toch nog niet helemaal vol. Vervolgens besloten we een tosti te maken maar dan in de koekenpan want die stond toch nog op het vuur. Dit was een gewone kaas variant maar we vonden ‘m beide super lekker. Meteen nam ik me voor om binnenkort een pan tosti als ontbijt te maken. Op mijn vrije vrijdag daarna besloot ik dat voornemen maar meteen toe te passen en maakte ik deze heerlijke brie appel pantosti.  Als je van zoet houdt kun je er nog een scheutje honing aan toevoegen maar ik vond dat niet nodig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>