En toen was het al weer december. Poeh wat vliegt de tijd! November begon waar oktober eindigde: in Parijs. Wij hadden een heerlijk zonnig weekend en ontdekten heel veel leuke plekjes. Het artikel hierover stond al klaar voor publicatie maar na de aanslagen van 13 november vond ik dat niet zo gepast. Wat een horror! Misschien in december alsnog en anders zeker in het nieuwe jaar…
Maar op zaterdag kwamen er ’s avonds vrienden eten nadat ik eerst met een vriendin naar de trouwbeurs in de RAI zou gaan. Dus vrijdagavond kookte ik alvast, die gerechten gingen zaterdagochtend op de foto en toen door naar de beurs. Super gezellig en leuke ideeën op gedaan! Zondag nog een gezellige dag met vrienden en het weekend was alweer voorbij.
Vrijdag stond ik al om 7.15u in de keuken. Dat weekend vierde ik namelijk mijn verjaardag dus ik ging lekker los op taarten en eten. Tussendoor nog een uurtje gesport en na het maken van deze appel speculaas cheesecake, een witte chocolade framboos naked cake (recept volgt in het nieuwe jaar), een oreo chocolade taart (ook deze komt in januari online), hoisin saus, pulled pork, courgette tomaten quiche, hartige banketletter, geroosterde paprikahummus, tonijnsalade en eiersalade lag ik om 16.30u uitgeteld op de bank met een filmpje en een glas wijn. Mark was pas laat thuis van zijn werk dus we besloten voor deze ene keer pizza te bestellen. Maar dan wel van Renato’s want die is echt super lekker! Zaterdag had ik een super gezellige verjaardag en op zondag deden we het lekker rustig aan en kwam de schoonmaker om de bende op te ruimen. Wat een luxe!
Weer terug in Nederland stond er een leuke activiteit op de planning. Nog diezelfde middag kwam er namelijk een patissier langs om over onze bruidstaart na te denken en natuurlijk werden er de nodige smaakjes geproefd! Heerlijk! Dit is nu al mijn favoriete onderdeel in de bruidsplanning 😉 Hij gaat nu aan de slag met een ontwerp dus even afwachten waar hij mee terug komt, spannend!
Ook december belooft weer een mooie maand te worden! Morgen trap ik af met het eerste kerstrecept uit Foodies Magazine en daaraan is meteen een super leuke winactie gekoppeld in samenwerking met dit inspirerende blad. Donderdag krijg je van mij nog even wat Sinterklaas inspiratie en daarna gaan we los met alle kerstrecepten! Net als vorig jaar heb ik weer 3 Kerstmenu’s voor jullie samengesteld compleet met een handige planning voor een stressvrije kerst. Deze komen half december online. Kun je niet wachten? Bekijk dan via deze pagina alvast de kerstmenu’s van vorig jaar.