Schreef ik zondag nog dat ik voorlopig even niet of nauwelijks zou bloggen omdat het momenteel nogal druk is met werk, verhuizen, vakantie en andere dingen; vandaag alweer tijd voor een nieuw artikel. Gisteren maakte Lianne van het foodblog De Zoetekauw namelijk de winnaar bekend van het foodblogevent van juli 2016 met als thema verfrissend. En dat was ik…. Ik maakte hiervoor deze zomerse aardappel tonijn salade. Overigens was winnen niet heel lastig want het aantal inzendingen viel door de vakantie een beetje tegen. Jammer!
Maar goed, als je wint betekent dit automatisch dat je het event voor de maand erop mag hosten en het bijpassende thema mag verzinnen. Nog even kort wat achtergrond voor als je denkt waar gaat dit allemaal over? Iedere maand is er een foodblogger die een thema verzint voor het foodblogevent. Vervolgens is het de bedoeling dat andere bloggers recepten maken binnen dat thema. De organisator kiest na afloop een winnaar en die host het event van de volgende maand.
Eigenlijk hoefde ik er niet heel lang over na te denken wat mijn thema zou worden. Vanmorgen tijdens het ontbijt was ik er met Mark over aan het brainstormen en al snel kwamen we op “Het ultieme vakantiegevoel”. Augustus is tenslotte een maand waarin veel mensen lekker vrij zijn.
Wij zijn nogal van het reizen en boeken meestal zodra we terug zijn alweer een volgende vakantie zodat we iets hebben om naar uit te kijken. Op vakantie doe ik vaak de leukste inspiratie voor nieuwe recepten op die me vervolgens altijd blijven herinneren aan dat ene mooie plekje. Ook maken wij er altijd een sport van om op ons vakantieadres de leukste restaurantjes te ontdekken. Maar uiteraard kun je met dit thema ook kiezen voor jouw favoriete campinggerecht, dat killer barbecue recept of misschien ga je tijdens de vakantie juist wel all out en sta je het liefst de hele dag in de keuken? Kortom: alles mag, zolang het maar met eten en jouw ultieme vakantiegevoel te maken heeft.
Nog even kort de spelregels op een rij:
• Schrijf een blog binnen het thema “Het ultieme vakantiegevoel”
• Plaats deze op jouw blog, zet erbij dat je deelneemt aan het foodblogevent van augustus 2016 en plaats een link naar deze blog in jouw post.
• Laat hieronder een reactie achter met jouw deelname en vermeld daarbij ook de link naar je inzending.
• Heb je geen blog, maar wil je wel graag mee doen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar info @uitdepanvansan.nl met het artikel en een foto.
• Meedoen kan tot en met 31 augustus 18.00u. Daarna maak ik zo snel mogelijk de winnaar bekend op mijn blog en via Facebook en Instagram.
Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen!
7 reacties
4 pings
Naar het reactie formulier
Bijgaand mijn bijdrage aan je thema het ultieme vakantiegevoel. Ik ken die scherpe dermarkatielijn niet zo, want elk genieten is een kort vakantiegevoel. Veel succes met het hosten. http://gereonskeukenthuis.nl/blog/foodblogevent-augustus-ultiem-vakantiegevoel/
Groeten Gereon
Auteur
Bedankt voor je leuke bijdrage!
Hoi Sanne, mijn bijdrage is inmiddels ook gepubliceerd! Voor mij hoort Sangria bij het ultieme vakantiegevoel en het bracht tevens weer herinneringen naar boven van een bijzondere vakantie. http://www.patesserie.com/nl/dranken/sangria/
groetjes uit Ecuador
Tessa
Auteur
Leuk dat je meedoet!
Het water loopt mij hier in de mond met deze hitte!
Hallo Sanne, leuk “Het ultieme vakantie gevoel”. Ik sta in behandeling bij Foodbloggers Benelux maar hier alvast mijn blog.
http://culinairwestfriesland.nl/recepten/het-ultieme-vakantie-gevoel-met-vongole/
Hoi Sanne,
Ik heb mijn inzending voor dit foodblogevent net online gezet en hier is de link! http://oestersenuien.nl/?p=820
Het is een recept voor krabbenpoten (krabscharen) met dragonmayonaise en lamsoor,
groetjes
Christien
Auteur
Hmmm krab is altijd lekker! En inderdaad iets wat ook ik alleen op vakantie eet.
Misschien moet ik het toch maar eens zelf klaar maken 😉
[…] bijdrage voor het foodblogevent augustus met als thema het ultieme vakantiegevoel is rode mul op spek met limoen en chilipoeder. We dronken er een heerlijke witte Bergerac […]
[…] Het nieuwe thema van het foodblogevent van de maand augustus van de Facebook-pagina ‘Foodbloggers Benelux’ is “Het ultieme vakantiegevoel”. Sanne van Zon van de foodblog ‘Uit de pan van San’ bedacht dit heerlijke thema. […]
[…] volgende maand hosten en het thema bedenken, deze maand heeft Sanne dit gedaan van het blog “Uit de pan van San” Hier kan je ook vinden wat de regels zijn om mee te doen met het Foodblog […]
[…] * Met dit recept doe ik mee aan het foodblogevent, deze maand georganiseerd door blogster Sanne van “Uit de pan van San” en met thema “Het Ultieme vakantiegevoel“. […]