Salade met frambozen

Ingrediënten voor 1 persoon:
•    3 flinke handen ijsbergsla in reepjes
•    60g verse frambozen
•    1/3 komkommer
•    80g feta
•    20g amandelschaafsel
•    ½ avocado

Leg de ijsbergsla op het bord en verdeel de frambozen hierover. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Snijd de komkommer, feta en avocado in blokjes en verdeel over de salade. Serveer direct.

 

Eerder deze week was Mark een nachtje weg voor een cursus van zijn werk. Op dat soort avonden eet ik graag gezond, makkelijk en snel. Ik zag in het weekend verse frambozen liggen in de winkel en bedacht ter plekke dit receptje. Je kunt snel aan tafel en de mix van smaken en structuren maakt het toch een bijzonder gerecht. Echt perfect voor een avond waarop je makkelijk en gezond wil eten!  


Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.