Uit de pan van San is jarig: vandaag is het namelijk precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste recept online zette. Dat was deze witte chocolademousse met passievrucht. Inmiddels staan er al 233 recepten online verdeeld over 10 categorieën. Dat is best wel veel dus achter de schermen ben ik druk bezig om alles weer wat overzichtelijker in te delen. Het best gelezen recept tot nu toe is deze monchoutaart in een glas.
Toen ik een jaar geleden begon met dit blog had ik daar niet echt verwachtingen van en vond ik het vooral leuk voor mezelf om mijn recepten met anderen te delen. Inmiddels is het een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden en spendeer ik vele uren per week met foto’s maken, nabewerken en recepten uitwerken. Maar ik vind het nog steeds super leuk en had van te voren nooit verwacht dat ik iedere week ruim 1000 tot 1500 unieke bezoekers zou trekken.
Maar goed, genoeg statistieken, wie jarig is trakteert en dat doe ik dus ook. Speciaal voor alle chocoladeliefhebbers onder jullie heb ik iets leuks om weg te geven. Ik mag namelijk van Tony’s Chocolonely een heus chocoladepakket weggeven met maar liefst 10 repen heerlijke en eerlijke chocolade. Tony’s Chocolonely is namelijk op weg naar 100% slaafvrije chocolade. Zij maken waanzinnig lekkere chocolade, zonder nare bijsmaak van slavernij en kinderarbeid.
Tien repen á 180 gram van deze lekkere chocolade kun jij dus winnen en dat ziet er dan zo uit:
En er is meer…. Een tijdje geleden schreef ik over de cursus foodfotografie & styling die ik volgde bij Simone. Zelf vind ik dat mijn foto’s sinds die cursus een stuk mooier zijn geworden en ik heb er daarom ook nog eens veel meer plezier in gekregen om ermee bezig te zijn. Simone heeft ook een boek geschreven over food fotografie en styling en ook dat boek kun je winnen.
Hoe kun je meedoen? Laat hieronder een berichtje achter met een geldig e-mailadres (dit adres wordt niet gepubliceerd) waarin je mij laat weten welke prijs je wil winnen en waarom. Let op, als je nog niet eerder een reactie hebt achtergelaten op Uit de pan van San, moet je reactie eerst goedgekeurd worden voordat deze zichtbaar wordt, dit kan soms een dag duren. Maak extra kans om te winnen door Uit de pan van San te volgen op Facebook en Pinterest.
Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar van de chocolade is Patricia, het boek is gewonnen door Eva.
64 reacties
Naar het reactie formulier
Van harte gefeliciteerd San! Wat een mijlpaal.
Het fotoboek zou ik graag willen winnen. Ik ben namelijk gek op koken en bakken én fotograferen. Hoe leuk zou het zijn als ik deze twee hobby’s kan combineren en net als jij mooiere foto’s kan maken!
Auteur
Wat leuk om te horen! Succes met meedoen :)!
Hallo Sanne,
Gefeliciteerd met je 1 jarige Blog verjaardag.
Ik volg je al wel al een poos maar nog geen jaar. Wel heb ik al menig recept van jou gemaakt waar ook mijn gasten weer van genieten. De omgekeerde rabarbertaart staat binnenkort op het programma bij mijn bakclubje in het verzorgingshuis. Benieuwd wat de deelnemers daarvan gaan vinden.
Ik heb al eens een prijs bij jou mogen winnen, maar toch waag ik nu weer een kansje op het boek voor food fotografie.
Heel veel succes verder en dat er nog maar veel lekkere gerechten mogen volgen.
Groetjes Lucia.
Auteur
Dank je wel Lucia :)!
Ik weet zeker dat de omgekeerde rabarbertaart in de smaak gaat vallen, wij vonden ‘m tenminste erg lekker.
Veel succes met winnen, je weet het maar nooit!
Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik word erg blij van chocola 🙂
Auteur
Dank je wel! En wie niet 😉 Succes met winnen!
Gefeliciteerd!!! 🙂
Auteur
Thnx :)!
Hee Sanne! Gefeliciteerd, wat is dat jaar snel gegaan zeg! Maar heb al verschillende lekkere recepten van je blog uitgeprobeerd, hopelijk blijven er nog vele jaren receptideetjes volgen!
Ik word blij van al die repen chocola!
Groetjes, Ellen
Auteur
Dank je wel, leuk om te horen :)!
Gefeliciteerd Sanne!
Hopelijk nog vele jaren erbij. Ik gebruik jou recepten erg vaak en altijd erg succesvol! Afgelopen pasen hebben we met de hele familie van de zelfgemaakte lemon curd genoten in de citroen tiramisu. Heerlijk!!!!
Ik wil wel heel graag de chocolade winnen voor mij en mijn collega’s.
Wegens reorganisatie en bezuinigingen, heb ik vandaag het slechte nieuws gekregen dat ik mijn vaste stekkie op het werk moet verlaten. En met mij nog meer collega’s uit mijn team. Hoe kunnen wij (vrouwen) dat nou beter verwerken dan heel veel chocolade te eten?!
En als dat dan met Tony’s chocolade kan, worden wij allemaal een heel stuk vrokijker!
Kortom het lijkt mij wel leuk om mijn collega’s op deze manier weer een beetje op te vrolijken 🙂
Groetjes Sophie
Auteur
Hey Sophie,
Wat ontzettend vervelend!! Ik kan me voorstellen dat je wel wat chocolade kunt gebruiken!
Heel veel sterkte voor de komende tijd!
Groetjes, Sanne
Gefeliciteerd!
Pasgeleden voor ons kraamfeest het recept van de rocky road fudge gebruikt:) groot succes!!
Oeh die Tony ‘s… daar ga ik voor! Binnenkort met de familie, (Tony fans) een weekje weg. Met zn 10en, voor iedereen een reep, dat zal een feestje zijn;-)
Auteur
Wat leuk om te horen! En wat lief dat je de chocolade eerlijk wil delen, dat past goed in de gedachte van Tony’s 😉
Succes met winnen!
Gefeliciteerd!!!! Knap hoe je dit in een jaar tijd hebt neergezet. Ik heb verschillende recepten van je gemaakt. O.a. dus je populaire monchou taart. Lekker! Ik ben daarnaast ook fan van tony chocolonely…
Auteur
Hoi Margot,
Wat leuk dat je me volgt :)! Goed om te horen dat de recepten in de smaak vallen!
Succes met winnen!
Groetjes, Sanne
Ha die San,
Gefeliciteerd!! Wat goed dat je al een jaar zo’n lekkere en (vaak) makkelijke recepten deelt! Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt 🙂 Ik wil al die geweldige repen wel voor mijn mannetje winnen. Coy is dol op Tony’s en zal in Amerika weer maanden zonder moeten doen, dus om de heimwee een beetje minder te maken zou het natuurlijk wel erg leuk zijn als ik als verrassing die repen in zijn koffer kon stoppen (al zou ik hem natuurlijk liever met chocolade en al hier houden haha). Ik kijk uit naar een jaar vol nieuwe receptjes!
Auteur
Thanks Marieke!! Ow nee, ik had Coy vorige week ook nog wel even wat mee kunnen geven, helemaal niet aan gedacht, sorry!
Nu maar hopen dat je gaat winnen dan! Overigens is de kans groot dat wanneer jij die kant op gaat de repen ook in Portland te koop zijn…
En in San Diego?? (p.s. is 2 reacties dubbel zoveel winkans? ahh toeee 🙂 )
Auteur
Hahahaha helaas niet, maar de bedoeling is wel dat het tzt vanuit Portland uit zal gaan breiden dus wie weet…
GEFELICITEERD San! Daar proosten we zondag even op!
Auteur
Thanks! Goed idee 🙂 Heb er zin in!
Oooh wat een gave actie! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Heel erg knap!! Hopelijk komen er nog veel meer jaren zodat we van je lekkere recepten kunnen blijven genieten.
Ik zou graag het boek winnen. Ik heb net een nieuwe camera gekocht dus ben al flink aan het oefenen!
Heel veel succes voor het komende jaar met veel lekkere recepten!
Groetjes Zoë
Auteur
Dank je wel! Met een nieuwe camera komen wat extra tips inderdaad altijd goed van pas 🙂
Succes met winnen!
Van harte gefeliciteerd!
Jouw recepten heb ik voor het eerst gezien via ‘Heel Facebook bakt/kookt’
En ik moet zeggen, ik heb al aardig wat recepten gemaakt van jou!
Simpel te maken en heerlijk om te eten. Ook de kinderen smullen ervan.
Ik zou eigenlijk moeten zeggen dat ik het boek graag wil winnen, maar doe toch maar de chocoladerepen
Auteur
Lastig kiezen he ;)?!
Leuk om te horen dat de recepten in de smaak vallen!
Gefeliciteerd!! ik volg deze website al een hele poos en doe leuke ideeën op.
Ik zou graag de Tony’s chocolade willen winnen, ik hoor vaak mensen zeggen dat deze repen heerlijk zijn maar heb deze nog nooit zelf geprobeerd.
Ga zo door met deze fantastische site!!
Auteur
Dank je wel Rik! Super leuk dat je me nog steeds volgt!
Succes met winnen!
Jaaa, nog een kans op Tony’s. Duimen dat het dit keer lukt :). Gefeliciteerd met je eenjarig bestaan! Ik gebruik je recepten nog steeds met regelmaat, dus ga vooral zo door!
Auteur
Dank je wel Annelotte! Leuk dat je me nog steeds volgt 🙂
Hi San! Gefeliciteerd 🙂 Pas 1 jaar bezig en al zoooo veel lekkere recepten!
Hoezo heb ik je best glezen recept nog niet gemaakt? Dat ga ik dus snel doen!
Benieuwd naar de wijzigingen die je achter de schermen aan het doen bent 🙂
Auteur
Je hebt ‘m wel al geproefd toen jullie hier waren eten dus dat telt ook 😉
Die wijzigingen kunnen nog wel even duren, maar ben er druk mee bezig. Hopelijk gaat het me in juni ergens lukken om het online te krijgen.
Whiehoo! Gefeliciteerd met je een jarige blog verjaardag! Dat is toch best een mijlpaal! En op naar de volgende!
Auteur
Dank je wel 🙂
Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je heerlijke blog.
Mijn keuze, zover dat mag 🙂 valt gelijk op de Tony’s Chocolonely pakket, ik heb namelijk 2 heerlijke mannen die echt serieus chocoholic’s zijn.Komen er zelfs s’nachts voor uit bed, geen verstopplek is veilig voor hun handen en mond, maar ik kom er dan altijd in de ochtend weer achter vanwege de kruimels op de grond.
Auteur
Hahahaha wat een super leuk verhaal!
Als je wint moet je dan nog wel een manier verzinnen om ook wat chocolade voor jezelf te houden 😉
De repen van pure chocolade zijn gewoon voor mij hahahahahaha
Auteur
Wie weet… hahahaha
Ha die San!
Gefeliciteerd met je 1e verjaardag!! En wat leuk dat je dat vorige week met ons al hebt gevierd met een heerlijk dinertje;)
Ik zou graag de Tony’s chocoladerepen willen winnen voor mijn schoonvader Tony:) Ik noem hem nu soms Tony chocolonely, maar dan weet hij ook eindelijk waarom ik hem zo noem:)
Ga zo door Sannie met je site!
En als je nog inspiratie nodig hebt voor nieuwe recepten: iets met brie is altijd goed:)
X San
Auteur
Thnx San! Dat is zeker een goede reden voor het winnen van de chocolade, succes!
Enne er ligt nog een stukje brie in de koelkast van brie roggebrood hapjes van afgelopen weekend dus wie weet wat ik daar nog mee verzin 😉
Van Harte Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Hopelijk heb je nog voldoende inspiratie om er nog een tijdje mee door te gaan. Veel succes ermee.
Lieve groetjes van ons drietjes. xxx
Auteur
Dank je wel! Voorlopig nog wel in ieder geval 🙂
Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd!
Mijn favorieten zijn witte chocolade cheesecake, appel citroen meringue en de pompoen risotto… hhmm jammie 🙂 en wat zou het leuk zijn om die door goeie tips mooi op de foto te kunnen zetten 😉
Op naar nog vele jaren met lekkere recepten
Liefs Eva
Auteur
Thanks Eef!!
GEFELICITEERD SANNE! Maar euh nog maar 1 jaar? Zoveel recepten in een jaar en dan ook nog een baan ernaast. Dat doe ik je niet na. Ik kook en bak met veel plezier en neem er regelmatig een recept van jou bij. Behalve jouw fudge recept heb ik nog weinig chocolade recepten uitgeprobeerd. Binnenkort ben ik jarig een goed moment om eens wat lekkernijen met chocolade te maken 🙂
Veel succes en op naar een volgend jubileum 🙂
Auteur
Hahahahaha ja als ik ergens enthousiast over ben dan ga ik er ook vol voor 😉
Leuk om te horen dat je mijn recepten veel gebruikt!
Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en succes met winnen!
Omdat ik net als jij een blog heb die in het teken staat van lekkere dingen. Graag zou ik het boek willen winnen… Zodat ik betere fot’s leer maken.
Auteur
Leuk dat je meedoet! Wat is jouw blog?
Succes met winnen!
Van harte gefeliciteerd! Ik kwam je recepten net op Pinterest tegen en ben je meteen gaan volgen! Die gezo de wortelsalade ga ik misschien morgen wel maken. Volgens mij heb ik alle ingrediënten wel in huis.
En zag nu dus ook deze winactie dus doe daar graag aan mee.
Aangezien ik het vooral leuk zou vinden om mijn baksels te fotograferen maar dat die vaak al door een paar verlekkerde jongetjes worden voorgeproefd voor ik de kans heb gehad een fototoestel te pakken, ga ik toch voor de chocola van Tony. Daar kan ik mijn mannen ook enorm mee verrassen en verwennen!
Auteur
Wat leuk dat je zo enthousiast bent over mijn blog 🙂
Hahaha ik kan me voorstellen dat het met kids lastig is om je baksels eerst rustig op de foto te zetten 😉 Succes met winnen!
Gefeliciteerd!!!!!
Ik zou graag kans willen maken op de chocoladerepen omdat mijn kindern er verzot op zijn!
Auteur
Dank je wel 🙂 Succes met winnen!
Van harte gefeliciteerd met je site Uit de pan van San! Via Facebook volg ik met bewondering je vele recepten.
Verder ben ik fan van Tony Chocolonely chocolade.
Veel succes verder!
Auteur
Dank je wel, wat lief van je! Leuk om te horen dat je fan van Tony’s bent :)!
Het boek lijkt mij mooi, dat ga ik zeker een keer bij de bibliotheek lenen, de repen wil ik graag winnen dan hebben we een heleboel keren wat lekkers bij de thee.
Auteur
Veel succes met winnen :)!
Gefeliciteerd San, ik volg je met veel plezier en wordt altijd weer blij van je recepten en je blog in het algemeen. IK zie vaak de lekkerste dingen voorbij komen en probeer veel recepten dan ook zelf uit.
Van Tony’s chocolade word ik ook altijd erg blij trouwens 😉
Auteur
Dank je wel voor je lieve reactie Roëlla! Veel succes met winnen 🙂
Gefeliciteerd! Ik zou wel willen winnen omdat ik weet hoe lekker al die repen zijn 😉
Dan kan ik al mijn klussers voorzien van lekkers en misschien een keer echt iets maken met de karamelzeezout tot nu toe is hij altijd op voordat hij in een recept kan gebruikt worden.
Veel succes nog met je blog.
Auteur
Hahaha dank je wel!! Veel succes met klussen!!
Gefeliciteerd 😀
Het fotoboek gun ik wel iemand anders 😉 Foto’s maken van eten is niet echt mijn sterkste kant… Het opeten ervan is meer mijn ding. Ik heb ook niet echt geduld om foto’s te maken van mijn eten. Het is meestal al op voordat ik de camera gevonden heb… oeps…
Chocola daarentegen…. tja wie wordt daar nou niet gelukkig van?! En aangezien jij al een foto hebt gemaakt van de chocoladerepen, hoeven ze alleen nog maar opgegeten te worden! :))
Auteur
Dank je wel!
Hahahaha wat een eerlijke reactie 🙂 Veel succes winnen!
Wow ik ben onder de indruk van je mooie site en wat een geweldige recepten. Ik ga voor de chocolade want die is het lekkerst van alle chocolade. Sanne succes met je uit pan van san. Groetjes patricia
Auteur
Dank je wel Patricia! Wat leuk dat je meteen een kijkje hebt genomen 🙂
En veel succes met winnen natuurlijk!!